yamaha_demo_tour




Soutěž o vyklápěčku LS2. Vyhrajte helmu na dovolenou!

Opatření se rozvolňují, počasí konečně začíná připomínat skoro léto a spousta motorkářů už balí kufry či brašny a vyráží na prodloužené víkendy či rovnou regulérní motodovolené. My vám na dovolenou můžeme přispět novou helmou od LS2.

Španělskou značku LS2 určitě nemusíme žádnému českému motorkáři dlouze představovat, na našem trhu má dlouholetou tradici. Širokánský sortiment, kvalitní materiály i zpracování, a přitom hodně zajímavé ceny, to je taková stručná charakteristika. I v těch vyklápěčkách má v portfoliu hned pětici modelů, my budeme soutěžit o druhý nejvyšší nazvaný FF900 Valiant II.

Valiant II není jenom vyklápěčka, ona je to přímo překlápěčka. V čem je rozdíl? Že si bradovou část nezvedáte nahoru, nýbrž ji překlopíte až na týl. Tím pádem je helma podstatně lépe vyvážená (kdo má klasickou vyklápěčku, tak ví) a nemá problémy s aerodynamikou, a především to takhle vozit můžete, protože Valiant II má dvojí homologaci – jako integrálka i jako otevřená helma. Překlopená brada drží pěkně aretovaná v týle, přitom hlavní plexi je oddělené, takže nepřicházíte o ochranu očí jako u většiny vyklápěček. Prostě to nejlepší z obou světů. K plexi vyrobenému z polykarbonátu nejvyšší optické třídy A mimochodem dostanete v základní výbavě celoplošný Pinlock MaxVision a nechybí ani výklopná sluneční clona.

Valiant II se dodává v šesti velikostech od XS po XXL, které jsou rozděleny mezi dvě velikosti skořepiny, která je z materiálu nazvaného KPA. Pod tímto názvem se ukrývá patentovaná kompozitní směs aramidových nanovláken a špičkových polymerů, která stojí i za solidní hmotností 1650 +/- 50 gramů. Uvnitř helmy najdete propracovaný interiér z příjemných prodyšných antibakteriálních materiálů, který je vyjímatelný a pratelný, přičemž nechybí příprava na bluetoothový komunikátor LRP3. Zapínání je na pohodlnou mikropřezku, svěží klima pro vaši hlavu zajišťuje bohaté odvětrání s uzavíratelnými průduchy.

Helmu LS2 FF900 Valiant II si můžete pořídit ve více než půldruhé desítce designů za ceny od 7999 Kč do 8999 Kč. Anebo ji taky můžete u nás vyhrát. Stačí správně zodpovědět otázku (nápovědu najdete na webu značky) a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jakou bezpečnostní normu helma LS2 FF900 Valiant II splňuje?
    • ECE 22.05 P/J
    • ECE 22.05 A/B
    • ECE 2021 OPEN

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist