Táňa (30): Málem jsem zrušila svatbu kvůli kuriózní nehodě

Každá nevěsta chce mít dokonalou svatbu, zvláště když jde o tu první. Já jsem to měla také tak, dala jsem si záležet na všech detailech a společně s kamarádkou, která je designérkou, jsme měly všechno připravené do puntíku. Nic se nemělo pokazit. Ale pokazilo.

Rutinní procházka se psem

Máme pejska, německou dogu jménem Riko. Jelikož jsem si psa pořizovala já ještě jako svobodná a můj protějšek se o něj moc starat nechce, chodím s ním třikrát denně na dlouhé procházky sama. Protože je Riko obrovský, potřebuje hodně pohybu, někdy si tak s ním vyjedu na kole nebo na bruslích. Já jsem drobná a hubená, takže když mám brusle a Rika na vodítku, pěkně mě povozí.

Riko je poslušný, chodila jsem s ním jako se štěnětem na cvičák, takže ho zvládám dobře. Když však potkáme hárající fenku, jako každý pes se maličko poplaší.

Proč jsem si brala ty brusle!

Odpoledne před svatbou jsem Rika vzala na procházku, volala mi kamarádka, že by si vyjela na brusle, že mi prospěje, když si vyčistím hlavu, ve které jsem poslední měsíc měla jen svatbu a přípravy. Byla jsem kousek od bytu, tak jsem se vrátila, obula brusle a jela pro kamarádku.

Jely jsme společně do parku, kde jsem Rika měla volně, u řeky dál od našeho parku ho totiž vždycky pouštím. Pak jsem si všimla, že začíná chodit moc lidí a přivolala jsem si ho, abych si ho dala na vodítko. Viděla jsem, že jde nějaký pán se psem, ona to ale byla fena a zrovna hárala. Riko, jak ji ucítil, začal kňučet a rozhodl se vyrazit na námluvy. Už byl ale na vodítku, já jsem ho pevně držela, jenže, jak se Riko rozběhl, a já měla na nohou brusle, letěla jsem za ním jako papír.

Takhle se vdávat nemůžu!

Potahal mě po zemi asi dobré dva metry, než se zastavil. Byla jsem pěkně odřená, a kromě kolen a rukou to schytalo i moje čelo. Byla jsem úplně dodřená a vypadala jsem jako malé dítě, které upadlo na prolézačkách. Asi si to umíte představit. To nemohl zachránit ani sebelepší make-up.

Svatbu jsem sice nezrušila, přes obličej jsem si naštěstí narychlo sehnala závoj, ale jinou fotku, než právě se závojem ze své dokonalé svatby nemám.

Tento článek vychází z příběhu zaslaného naší čtenářkou. Přestože redakce zná pravé jméno čtenářky, z důvodu ochrany soukromí byla všechna v článku uvedená jména pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu