Přiznání Nývltové: Ztráta měsíčků a psychické problémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Nývltové: Ztráta měsíčků a psychické problémy

Kamila Nývltová napekla 300 kousků cukroví pro zdravotníky
Kamila Nývltová napekla 300 kousků cukroví pro zdravotníky (Instagram)

Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová (31) vždycky toužila po dokonalé postavě. Během honu za štíhlým tělíčkem musela řešit hned několik problémů, a to jak fyzických, tak psychických.

„Kolikrát jsem se snažila nejíst, pít odtučňovací drinky a jedla divný tablety... Akorát mi to rozházelo totálně organismus, neměla jsem měsíčky a byla jsem psychicky mimo,“ přiznala podle Blesku Nývltová, která byla doslova posedlá honem za dokonalým tělem.

Zdravé tělo, klidná mysl

„Občas najdu nějakou porovnávačku, která mě vždy utvrdí v tom, že to prostě jde. Chci vám jen ukázat, že když člověk chce, může něco se svým tělem a s duševní pohodou dělat… Nejsem žádný fitness trenér, ani guru, ale sama jsem si proměnou prošla a vím, jak je to těžké. Kolikrát jsem to chtěla hned, ale zjistila jsem, že vše nejde hned a že je to o vůli o píli a hlavně o tom to nevzdat, ať už se jedná o cokoliv…

Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou!

Video se připravuje ...

Jsem zdravá, tělo mi funguje, a díky tomu jsem svým způsobem v pohodě… Naštěstí jsem ready a šťastná, a s jarem jedu zase další měsíční očistu plnou vitamínů a přírodních látek, a vlastně i tu čokoládu si dám a nic se neděje, vůbec nic,“ vyjádřila se Kamila, která se po letech snad už konečně přijala a ze své postavy už tolik neblázní.

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
19. 6. 2021 • 12:36

Jak máchá ty vlasy v tom cukroví, to je tedy chuťovka

delphina
19. 6. 2021 • 12:25

Někdy je opravdu k nevíře,co všechno na sebe lidé vytroubí do svět jenom proto,aby se o nich psalo a úplně nezapadli.Zlatí Abrhámovi!!!A přesto nebo právě proto,byli úspěšní a lidé je měli rádi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.