Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2021 12:13:58

Nejvyšší sudetoněmecké ocenění pro Hermana překvapením není!

Nejvyšší sudetoněmecké ocenění pro Hermana překvapením není!

Exministr kultury Daniel Herman se dočkal.

 

Na červencovém sjezdu sudetoněmeckého krajanského sdružení v Mnichově bude tímto spolkem „oceněn“ nejvyšším vyznamenáním, kterým je Evropská cena Karla IV.

   Lidovec Herman tak rozšiřuje řady našich osobností, ze kterých se po převratu stali Evropané, Tchajwanci a příslušníci dalších národností. Rozšířil řady těch, kterým se v minulosti dostalo na Západě ocenění za jejich politické jednání v neprospěch své vlastní země ČR. Pravda a láska i po třiceti letech „vzkvétání“ kapitalismu v Čechách je stále ukrytá kdesi v nedohlednu. Jsme svědky fenoménu udělování medailí a dalších druhů vyznamenání za ledacos, často za podrazy. Sliboval nám snad Václav Havel rozbití společného československého státu? V případě ceny pro Daniela Hermana řečeno ústy klasika „moji Sudeťáci mi rozumí“ zbývá jen provolat „Jsem Sudeťák“ a jít vše posvětit do pojistky české demokracie – senátní trafiky.

     Parlamentní volby se kvapem blíží. Občanům je médii představován příští možný premiér, vykoukávajíc z účelově vzniklé koalice Spolu. Koalice, ve které se lidovec Herman pyšní „metálem“ od německých krajanů, předseda ODS Fiala se objímá s Posseltem, do povedeného tria zbývá snad jen ředitel BIS Koudelka, pečlivě střežící ve své sbírce medaili od   americké CIA.

Prostě Spolu! Co na tom, že ve skutečnosti proti nám, proti zájmům českého státu! Nezapomeňte na podzim proto tyto zaprodance a zrádce volit!

   Po éře divoké privatizace, prosazení církevních restitucí jsou zde po volbách pro koalici Spolu další výzvy nemenšího kalibru. Konečně se zbavit měny - české koruny, sypat z rozkradené státní kasy 2 % z HDP ve prospěch teroristické aliance NATO, zrušit Benešovy dekrety. Prosadit další kroky k postupné likvidaci českého státu, zvěčněné v nových sochách například Konráda Henleina či K.H. Franka po odstranění soch našich osvoboditelů od německého nacismu!

 Vyznamenání ze Západu pro pokračovatele zaprodanců českého státu jsou připravena!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama