Od dob, co se „Carda Retarda“ každý týden objevoval na televizní obrazovce a v zábavném pořadu Tele Tele po sedm let po boku Richarda Genzera (54), Michala Suchánka (55) a Veroniky Žilkové (59) bavil české diváky, už uplynulo skutečně hodně vody. Herec a dabér Josef Carda nyní již opravdu nepřipomíná teenagera Marcela z Kopečkovic, což byla zdařilá parodie na seriál Nováci. Pravda, nějaká ta vráska přibyla, ale především – „maskuje“ se hustým plnovousem!

Když se objevil na setkání herců z muzikálu Trhák, v němž ztvárňuje neúspěšného herce Antonína Líbala, co je ochoten na prknech, která znamenají svět, udělat prakticky cokoliv (například zahrát i skupinu malých uličníků v hitu Když dítě škrtne zápalkou), byl k nepoznání. Zatímco popíjel nealkoholické pivo, všechny ohromil svou novou image. Přestože mu vousy velice sluší, vypadá v nich výrazně starší, než kolik mu ve skutečnosti je. Stále si však udržuje mladistvě štíhlou figuru.

VIDEO: Jan Čenský a Josef Carda o kabelkách

Video
Video se připravuje ...

Jan Čenský a Josef Carda o kabelkách Kristýna Léblová, Petr Soukup

Mimochodem, právě proto, aby zůstal v kondici i během koronavirové pandemie, která ho odřízla od fitness center, postavil si prý posilovnu doma. Kromě pravidelného cvičení si utužuje zdraví i dlouhými procházkami s pejskem.

Nákaza virem covid-19 se jemu i jeho nejbližším naštěstí vyhnula, přesto však deníku Expres.cz přiznal, že absence práce v něm znovu rozdmýchala dávnou psychickou nemoc – hypochondrii. V obavě z vážného onemocnění se během minulého roku jenom minimálně zdržoval v hlavním městě...

Fotogalerie
30 fotografií