InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Běh Tolerance v tropickém vedru

PÍSEK - V neděli 20. června se na atletickém stadionu konal 26. ročník běhu Tolerance. U zrodu tohoto běhu stáli v roce 1995 Luboš Kučera a Jaroslav Pospíšil. Po tragickém skonu Luboše Kučery převzala organizaci závodu Atletika Písek a 1. Etalon Písek. Běh Tolerance je příjemný závod, při kterém děti neopustí dráhu Městského atletického stadionu a dospělí se vydají na trať vedoucí podél břehů řeky Otavy.

Děti od 7 do 14 let závodily na tratích od 100 do 800 metrů. Mládež od 17 do 18 let už měla vyběhnout mimo stadion na trať dlouhou 3 550 metrů. Dospělí mladšího věku pak na dvojnásobně dlouhou trať 7 100 metrů. Ředitelství závodu před startem přijalo rozumné rozhodnutí, že v tropickém vedru všichni poběží kratší variantu, i když trochu prodlouženou, přibližně 4 000 metrů. Zřejmě kvůli úmornému vedru nebyla účast tak velká, jakou si pořadatelé představovali. Všichni, kteří absolvovali své distance v extrémních podmínkách, si zaslouží velké uznání, vítězové samozřejmě největší.
V kategorii dospělých se postavilo na start 18 běžců a běžkyň. Absolutním vítězem se stal Jakub Budil, který poprvé v životě porazil svého úspěšnějšího staršího bratra Romana (oba písečtí odchovanci, kteří závodí za PK Vytrvalci RB). Třetí doběhl Erik Svoboda z Atletiky Písek.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak roušky vsem vadí a vadilo, že dětičky v tom nemůžou dýchat a podobný kecy a přitom běhat v tropických vedrech je podle rodičů a jiných kecalů v pořádku? Trapáčci sportovci.

    Vloženo 20.6.2021 23:42:51

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace