Blíží se jubilejní ročník charitativního bazaru Nadace Báry Nesvadbové

Blíží se jubilejní ročník charitativního bazaru Nadace Báry Nesvadbové

Charitativní bazar se značkovými oděvy a doplňky návrhářky Báry Nesvadbové je tradicí. Výtěžek putuje na těžce nemocné děti. Letošní ročník se bude konat 21. 06. 2021 v Praze.

foto: se svolením Nadačního fondu Be charity

Letošní ročník charitativního bazaru Nadačního fondu Be Charity je velmi speciální. Jedná se totiž o jubilejní patnáctý ročník. Jako každý rok, i letos se koná v létě, konkrétně 21.06.2021 od 16 hodin v Praze na Žofíně v prostorách Restaurant by Stones. Kromě nakupování si návštěvníci mohou užít i občerstvení a posezení. Výtěžek z prodeje je věnován na dobrou věc. Ne jinak tomu bude i letos. Všechny utržené peníze poputují dětem s těžkými nemocemi, kterým tak pokryjí náklady na léčbu, například za rehabilitace, zdravotnické pomůcky či materiál.

V bazaru mohou návštěvníci vybírat z oblečení, kabelek, bot a  doplňků nejen dámských, ale také pánských a dětských. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na kosmetický koutek, který připraví profesionální vizážistky značky Dermacol. Navštívit  mohou také prodejní stánek color masterky Nikoly Pavlíčkové ze salonu Colour by Nikola se zajímavými pomůckami pro krásné vlasy. Dále bude možné pořídit si za zvýhodněné ceny i župany od Kapatexu z kolekce Frotery – Be charity Collection či Zlaté srdce, malý odznáček, který pomáhá.

foto: se svolením Nadačního fondu Be charity

V rámci bazaru budou k dostání značkové oděvy od soukromých dárců, ale také oblečení od známých osobností z řad návrhářů, například Taťána Kovaříková, Beáta Rajská, Mirek Bárta, Jiří Kalfař, Réza, Pavel Berky či Jitka Klett. Šaty věnovalo ale také mnoho hereček či zpěvaček, např. Monika Absolonová, Leona Machálková, Olga Menzelová, Marta Kubišová, Dagmar Havlová, Anežka Rusevová, Iva Kubelková, Heidi Janků, Markéta Hrubešová, Marián Vojtko, Libuška a  Zdeněk Rohlíčkovi, Kateřina Sokolová, Tereza Maxová, Eva Decastelo, Adam Zvonař, Bořek Dočkal, André Sedmák, Eva Hrušková a Jan Přeučil a mnoho dalších osobností či přátel.

Na této charitativní akci se můžete dokonce s některými známými osobnostmi i setkat. Prodávat přijdou bývalá první dáma a spoluzakladatelka Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97, herečka Markéta Hrubešová, zpěvačka Olga Lounová, publicistka a cestovatelka Lilia Khousnoutdinová, modelka Pavlína Němcová a mnoho dalších.

Bazar každoročně navštěvují stovky lidí, je proto nutné, dbát a respektovat hygienická nařízení pro boj s koronavirovou pandemií. Charitativní bazar se i letos koná nejen v Praze. Květen byl ve znamení Brna. Zde pořadatelé vybrali 172 000 Kč. Třinecký bazar pořádaný vynesl 68 540 Kč. A 25.června se můžeme těšit na bazar v OC Auparku v Hradci Králové.

foto: se svolením Nadačního fondu Be charity

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram