Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bridget Jonesová slaví 20 let: Jak se změnila Renée Zellweger a její chlapci

Bridget Jonesová slaví 20 let: Jak se změnila Renée Zellweger a její chlapci
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
galerie

Snímek Deník Bridget Jonesové se stal v roce 2001 naprostým hitem. Romantická komedie o ženě, kterou trápí nejen váha, ale i neúspěchy v milostném životě a která si vše poctivě zapisuje do deníku, získala velkou oblibu především mezi ženami. Pokračování v podobě filmu Dítě Bridget Jonesové se fanoušci dočkali až po 15 letech. Jak dnes vypadají hlavní hrdinové?

Romantická komedie Deník Bridget Jonesové před 20 lety našla mnoho příznivců, kteří se na film s chutí podívají i dnes. Především ženy si hlavní postavu zamilovaly - s třicetiletou a trochu kulatější Bridget, která má jen dvě jednoduchá přání, úbytek váhy a nalezení pravé lásky, se totiž dá sžít.

Se stejnými potížemi jako její postava se během natáčení potýkala i Renée Zellweger. Ta kvůli filmu musela nabrat hned několik kilogramů, tudíž se sama sobě nelíbila. Navíc to jejího tehdejšího přítele dovedlo k tomu, aby se s ní rozešel.

Proměna

Je jasné, že lidé se za 20 let velmi změní, někteří dokonce k nepoznání. Renée Zellweger si prošla příšerným obdobím, kdy se nechala zničit botoxem, nyní je ale znovu přirozená a vypadá skvěle. Na její nápadníky, které ztvárnili Hugh Grant a Colin Firth, se podívejte v galerii. Srdce žen by mohli oba lámat pořád, jen už o něco starších.

Dítě Bridget Jonesové je posledním snímkem o Bridget Jones. Postavu, kterou hrála Renée Zellweger (52), si diváci poprvé oblíbili už roce 2001 a poslední díl vznikl až 15 let poté. V roce 2004 ještě přibyl díl Bridget Jones: S rozumem v koncích.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy