Poprvé v Aha! Kopletní dvojice StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poprvé v Aha! Kopletní dvojice StarDance

StarDance XI
StarDance XI (Česká televize)

Dva měsíce žili v napětí a netušili, s kým budou půl roku potit krev na tanečních trénincích StarDance XI. A konečně už vědí! Hvězdy letošní show Pavel Trávníček (70), Marika Šoposká (31) a další už se seznámily se svými tanečníky i tanečnicemi. A většina z nich už dosáhla na první příčky v oblíbené taneční soutěži.

Herec Pavel Trávníček (70) a Veronika Lálová (29)

Dívka v bleděmodrém

Umístění ve StarDance: 1. místo, 3. místo Už před soutěží avizoval, že by si přál buď éterickou vílu, nebo typ Heleny Růžičkové (†67), do které by se položil a ona by ho odnesla jako kdysi Helena v roli Droběny v pohádce Tři oříšky pro Popelku. Nakonec se mu splnila ale první varianta a bude tančit s majitelkou nejkrásnějšího zadečku soutěže. „Veronika je úžasná, bleděmodrá a éterická,“ rozplýval se Trávníček. Kromě toho je Lálová velmi šikovná – se Zdeňkem Piškulou (22) zvítězila a s Davidem Svobodou (36) skončila na třetím místě.

Herečka Marika Šoposká (31) a Robin Ondráček(30)

Zle ze salsy

Umístění ve StarDance: 10. místo Naposledy mu to se zpěvačkou Monikou Bagárovou (26) moc nevyšlo a vypadl jako první. S herečkou by si mohl spravit reputaci, byť prý jako dvojnásobná máma vyšla ze cviku, v dětství chodila na balet a na konzervatoři měli i pohybovou průpravu. „Když Robin řekl slovo salsa, udělalo se mi trochu nevolno... Teď už fakt musím vylézt ze svý ulity a přiznat si, že už neuteču,” okomentovala to herečka a dodala, že mu bude říkat Robínku.

Krasobruslař Tomáš Verner (35) a Kristýna Coufalová (35)

Z ledu na parket

Umístění ve StarDance: 1. místo Slušňák Verner nijak neřešil, koho mu osud vžene do náručí. „Jelikož jsem šťastně ženatý, nechtěl jsem fantazírovat o žádné tanečnici,“ mlžil nejdřív na tiskovce, aby o pár týdnů později pookřál. „Podle všeho jsem dostal takovou partnerku, jakou jsem si přál. Mám z Kristýnky opravdu radost!“ A kráska si také nestěžovala, když krásně tančil na ledě, bude jistě dobrý i na parketu. Přestože on se snaží vyvracet, že by mu to při tanci nějak pomáhalo. Kristýna už ale StarDance jednou vyhrála – v roce 2006 dotančila v show s hercem Romanem Vojtkem (49) až pro zlato.

Herec Zdeněk Godla (46) a Tereza Prucková(36)

Musí se rozhýbat

Umístění ve StarDance: 2. místo, 4. místo, 7. místo Pořádný kus práce čeká na Terezu, za svobodna Bufkovou. Zatímco dřív učila kroky hokejistu Martina Procházku (49), prince Jana Čenského (60) nebo zpěváka Radka Bangu (39), teď na ni čeká svérázný popelář Franta z Mostu! Ten od začátku nijak nezastírá, že na soutěž kývl jen kvůli manželce Janě, která si přeje, aby zhubl, a vlastně ani neví, jestli kvůli pracovnímu vytížení bude tréninky stíhat. „Musím říct, že jsem trochu překvapená. Asi bych si to zprvu netipovala. Pak už jsem nějak vytušila, o koho půjde. Zdeněk je rozhodně kus chlapa a budu ho muset rozhýbat! Asi úplně neví, do čeho jde, protože StarDance neviděl... o to větší je to výzva!“ svěřila se půvabná zrzečka. „Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší. Myslím si, že to bude fajn, Zdeněk je moc milý,“ dodala.

Zpěvačka Tereza Černochová (37) a Dominik Vodička (25)

Splněné přání

Umístění ve StarDance: 1. místo Zpěvačka spolupracuje s kapelou Monkey Business, a tak se ohledně účasti ve StarDance samozřejmě radila s Matějem Ruppertem (43), který již soutěž absolvoval. Ten ji uklidnil, že ona to bude mít jistě o mnoho jednodušší. „A samozřejmě mi řekl také důležitou věc, které se budu držet: užít si to,“ smála se. Dokonce svěřila, že si přála být v páru právě s Dominikem. „Přála jsem si to, ale říkala jsem si, že Dominik Vodička to nemůže být, protože to je zbožné přání,“ tvrdí. A i Dominik, který loni s Veronikou Khek Kubařovou (34) zvítězil, je spokojený. „Snažil jsem se k nikomu neupínat, protože si myslím, že se to nemá. Věřím osudu. Vše má být tak, jak má. Terezka je přes hudbu, takže to bude dokonalé,“ radoval se.

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video se připravuje ...

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál (33)

Blázen do tréninků

Umístění ve StarDance: 4. místo, 5. místo, 6. místo, 10. místo Po první schůzce, kde jí štáb vysvětlil, o co půjde, dostala strach. Hlavně, aby nevypadla hned ve druhém kole. Bývalá profesionální tenistka bude mít ale zkušenou oporu – drilovat ji bude Michal Necpál, který ve StarDance dotančil na 4. místo v roce 2018 s herečkou Veronikou Arichtevou(35). Ta si od začátku taky vůbec nevěřila, pod jeho vedením se ale neuvěřitelně zlepšila a u diváků bodovali promyšlenými choreografiemi. „Jsem moc spokojená, už mě naučil mambu. Hrozně se těším, on to ještě neví, ale baví mě trénovat,“ raduje se už teď úspěšná deblistka a maminka bezmála dvouleté dcery Isabelly. Ani Michal nešetří chválou. „Jsem nadšený, jako tanečnice je výborná! To zjistíte už během prvních pár vteřin,“ říká sympaťák, který je v soutěži už popáté.

Herec Jan Cina (33) a Adriana Mašková (23)

První rande

Umístění ve StarDance: 6. místo Patří mezi horké favority soutěže. Tanečnice, která v minulé řadě protáčela herce Miroslava Hanuše (58), tak může být spokojená. Jejich seznámení Honza přirovnal k prvnímu rande, i když sám dává přednost mužům. „Bylo to roztomile nervózní, ale zároveň hrozně hezké. Jsme takoví dva mladí svatebčané, kteří se teď vydávají na minimálně tříměsíční cestu životem,“ prohlásil. Pro tanečnici je příjemným překvapením. „Můj tatínek říkal, že by mi ho moc přál, takže ten bude určitě rád,“ dodala sexy Adriana. Jejího bývalého parťáka Hanuše navíc s Cinou pojí i podobný účes – kudrnaté vlasy. Možná i díky tomu si před pár lety zahráli tutéž roli – v seriálu Svět pod hlavou hrál Cina mladší verzi záporáka Šejby a Hanuš tu starší.

Farářka Martina Viktorie Kopecká (34) a Marek Dědík (38)

Biblické jméno

Umístění ve StarDance: 2. místo, 2. místo, 8. místo, 8. místo Jako farářka Církve československé husitské musela svou účast konzultovat s nadřízenými. A už teď nelituje! Parketem jí totiž bude provázet zkušený matador StarDance Marek Dědík. „Toužila jsem po tanečníkovi, který nebude mít dva metry do výšky, protože moje tělesná konstituce by mi neumožnila vidět mu do očí. Chtěla jsem tedy někoho, kdo ke mně bude pasovat rozměrově,“ nechala se slyšet s tím, že oceňuje jeho biblické jméno. „Jsem nadšená, Marek Dědík nosí biblické jméno, tak mi to přišlo docela stylové. A z těch prvních několika minut můžu říct, že je to sympaťák. Zároveň jsem vnímala jeho ohleduplnost, to mi bylo sympatické,“ popsala první dojmy. I Dědík je ze své taneční polovičky nadšený.

Herečka Simona Babčáková (48) a Martin Prágr (26)

Tanec s humorem

Umístění ve StarDance: 5. místo Jako jedna z mála se na učení tanečních kroků těšila, i když po poradě s loňskou vítězkou Veronikou Kubařovou dostala strach z toho, jak ji náročné tréninky vyřídí. Herečka z Dejvického divadla je ale v dobrých rukou. Tanečník Martin Prágr minule s Gábinou Soukalovou (31) tančil s takovým zaujetím, že spolu chodili trénovat i na hotel. A i Babčákovou si pochvaluje. „Simona byla mou favoritkou. Uchvátila mě pozitivní energií a smyslem pro humor,“ zalichotil herečce tanečník.

Zpěvák Mirai Navrátil (28) a Lenka Nora Návorková (30)

Taneční změnil v mejdan

Umístění ve StarDance: 1. místo Celý týden se rozmýšlel, jestli na nabídku soutěžit o titul krále tanečního parketu kývne. „Dost jsem se toho lekl, nebylo to na první dobrou, ale během týdne, když jsem se bavil s nejbližšími, tak jsem si řekl, proč vlastně ne a že se naučím něco nového,“ řekl frontman skupiny Mirai. „Do tanečních jsem chodil, ale myslím, že to byl spíš každotýdenní mejdan. Byl jsem takový podprůměrný tanečník, takže snad dostanu někoho dobrého a naučí mě to,“ dodal Navrátil. Štáb České televize si ho ale rozmazlil a přidělil mu šampionku Lenku Noru Návorkovou, která excelovala v minulé řadě s hercem Jiřím Dvořákem (54) a StarDance vyhrála.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.