Kyselé p*dele, mlčte. Eva Holubová brání herce, křivdíme jim

21.06.2021 6:45 | Ze sítí

Síť kulturních institucí byla udržena, tvrdí ministr kultury Zaorálek. A podle herečky Evy Holubové je tomu skutečně tak, umělci jsou prý nezdolní, odhodlaní a optimističtí ve výhledu do budoucna. „Žádný fňukání, nenaříkali si, jak nám podsouvají někteří 'kyseloprdeláči'," napsala po pátečním představení. A dostala pochvalu od Dagmar Havlové.

Kyselé p*dele, mlčte. Eva Holubová brání herce, křivdíme jim
Foto: Repro Instagram
Popisek: Herečka Eva Holubová

Všeobecné rozvolnění proticovidových opatření svědčí i kultuře. Ministr Lubomír Zaorálek se v sobotu pochlubil, že se dle Asociace nezávislých divadel podařilo udržet síť kulturních institucí a to nejen v Praze. „Vedle nezávislé kultury jsme také podrželi státní příspěvkové organizace a vypláceli kompenzace lidem, kteří v kultuře podnikají. Těm navíc plánujeme pomáhat i přes léto," tvrdí ministr kultury.

Anketa

Je dobře, aby byly děti pod 16 let očkovány proti covidu-19?

13%
82%
hlasovalo: 7337 lidí
Že by se mělo hercům a dalším umělcům už dařit dobře, říká také herečka Eva Holubová na Instagramu, která v pátek odehrála venkovní představení na Vyšehradě. „Strašný horko!! Taky vám bylo takový vedro v hledišti, jako nám na jevišti a v zákulisí, kam pere slunce až do svého západu," konstatovala, ale dodala, že jim bylo spolu s diváky dobře.

„Hezkej večer, co jsme tak mluvili s kolegy, velmi mne překvapili svou nezdolností, odhodláním a optimistickým pohledem do budoucna," svěřila se Holubová a doplnila: „Žádný fňukání, přitom z hlediska existence, když ne těžký časy, tak velký starosti určitě. Nenaříkali si, jak nám podsouvají někteří 'kyseloprdeláči', konstatovali a těšili se z hraní, z diváků. Já mám hodně přátel mezi lidmi jiné profese, ale tentokrát jsem byla hrdá na ten svůj stav!" měla radost herečka a zavzpomínala také na svého zesnulého kolegu a na dovolenou na Sicílii.

Za to, jak se vyjádřila o hercích, Holubovou pochválila další herečka, Dagmar Havlová. „Dudinko, Ty máš dar umět vyjádřit podstatné věci jednoduchým způsobem," skláněla se a dodala, že z fotek herečky čiší radost ze života.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…