Galsťjan v roce 2003 vystupoval s Tatu v hudební soutěži Eurovize, ve které ruská skupina získala se svou písní druhé místo. To v té době bylo v Rusku vnímáno jako neúspěch, protože od Tatu se čekala výhra. Zpěvačky Lena Katinová a Julija Volkovová se hájily, že měly při vystoupení špatně nainstalovaný zvuk a že kamery je zabíraly jen zpovzdálí. Dívky byly tehdy proslulé provokativními hrátkami s lesbickou láskou.

Galsťjan hrával také v dalších ruských kapelách, například IFK, která v roce 1999 vystupovala jako předskupina Red Hot Chili Pepper při koncertu této americké skupiny u Kremlu.

Dramatická epidemická situace panuje v současné době především v Moskvě, kde se denní přírůstky nových případů nákazy koronavirem během necelých dvou týdnů ztrojnásobily. Tamní úřady ve snaze omezit šíření viru mimo jiné zakázaly shromáždění více než 1000 lidí a prodloužily omezení pro divadla, hřiště či dětské koutky v nákupních centrech. Restaurace, kavárny a kluby budou dál muset být zavřené v době od 23:00 do 06:00. K šíření koronaviru podle úřadů přispívají hlavně nové mutace viru a nedostatečná proočkovanost obyvatel. Tisk nevylučuje zavedení nových opatření v metropoli na počátku tohoto týdne.

VIDEO: Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video
Video se připravuje ...

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
2 fotografie