TOPlist

Aplikace a hry pro Android, které jsou zdarma či se slevou (21. 6. 2021)

Google Obchod Play nahled Unsplash

Kdo by neměl rád výhodné akce. Ačkoli jsou aplikace a hry pro Android kvalitní a jejich vývojáři si zaslouží respekt, z uživatelského pohledu potěší, když se tu a tam objeví nějaká zajímavá akce či pokud je rovnou k dispozici za tu nejlepší možnou cenu, tedy zadarmo. V našem pravidelném seriálu prohledáváme Obchod Play, abychom vám mohli přinést zajímavé slevy na oblíbené aplikace a hry.

Dnešní výběr je takřka výhradně tvořen hrami, a to jak těmi s historicky edukačními motivy nebo bezmyšlenkovitými střílečkami, tak klasikami, které potrápí každou logicky uvažující mysl. Na konci čeká také překvapení pro každou hudebně nadanou duši, kterou poslední aplikace jistě potěší.

Akce na hry a aplikace jsou platné k datu publikace článku. Protože se ale jedná o časově omezené nabídky, nejsme platnost slev schopni garantovat a je možné, že některé akce už nemusejí být aktivní. Pokud si nechcete nechat ujít ty nejaktuálnější slevy, přihlaste se k odběru notifikací, RSS nebo nás sledujte na Facebooku či Twitteru.

Tales of the Black Death – Italy

Pandemie moru známá jako černá smrt pustošila středověkou Evropu ve 14. století. Pro lepší představu, jaké to tehdy mohlo být, vytvořili autoři z Doubleton Game Studio třídílnou herní sérii, která mapuje průběh v jednotlivých evropských státech. Italský příběh je nyní ve slevě a byla by škoda jej minout. Původní cena hry byla 80 korun.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku