Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavní opěvovali své otce: Prachařovou si spletli s Rybovou, Pavlásek šokoval podobou!

/
  • Celebrity slavily den otců
    21. června 2021 ● 12:15

    Na třetí neděli v červnu, tedy 20. června, připadl letos svátek opěvující otcovství. Na své táty si vzpomněly i některé celebrity a kromě společných fotek přidaly i několik milujících slov. 

  • 1.

    Mariana Prachařová s otcem Davidem

    Fotkou s tátou Davidem Prachařem (62) se pochlubila dcera Mariana (27). „Pro holku má být táta tím nejvíc chlapem v životě. Tak všechno nejlepším vám všem, tatínci!“ vyznala se blogerka, kterou si někteří spletli s jeho Lindou Rybovou (45), s níž má další tři děti. 

    Mariana Prachařová s tátou
    Autor: instagram.com

    Dlouho mi trvalo poznat Marianu v tom Linda stylu,“ míní jedna z jejích sledujících. Na první pohled připomíná Rybovou. Vlasy zapletené do copů, široký úsměv... Holky si jdou do podoby. 

  • 2.

    Marta Jandová s otcem Petrem

    Tati, miluju Tě. Krásný den otců. Byli jsme 4, zbyli jsme dva, ale už je nás zase víc,“ napsala ke společné fotce s tátou Petrem (79) Marta Jandová (47). Před lety totiž zemřela maminka Jana a její bratr Petr. 

    Marta Jandová s Petrem Jandou
    Autor: instagram.com

    VIDEO: Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

    Video
    Video se připravuje ...

    Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

  • 3.

    Iva Pazderková s rodiči

    „Mamka a taťka. Můj taťka je betálné borec. Ve všech směrech. Naučil mě toho tolik! Od vrtání a montování věcí až po šití na šlapacím stroji. Je to ten nejlepší taťka na světě. A je můj, heč!!! (Aj ségry teda, a taky nevlastní ségry a bráchy) Děkuju tati, su šťastná, žes mě měl zrovna ty. Mám tě moc moc moc ráda. Ta fotka je ze svatby mojí ségry, jen aby nedošlo k mýlce...“ pochlubila se Iva Pazderková (41). 

    Rodiče Ivy Pazderkové
    Autor: instagram.com

  • 4.

    Lukáš Pavlásek s tátou

    Své fanoušky dokonale zmátl komik Lukáš Pavlásek (42), který je věrnou kopií táty. „Den otců a dávání pozor na děti,“ píše herec. „Kdo to je? Ten dospělý muž? Tatínek nebo ty?“ zeptala se herečka Eva Holubová. Podoba je skutečně vražedná, ale je to Lukášův táta a malé miminko je komik. 

    Otec Lukáše Pavláska
    Autor: instagram.com

  • 5.

    Fotogalerie
    22 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy