Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda X Factoru Kamila Nývltová ukázala podezřelé bříško: Lidé jí těhotenství nevěří

Hvězda X Factoru Kamila Nývltová ukázala podezřelé bříško: Lidé jí těhotenství nevěří
Zdroj: Se souhlasem Kamila Nývltová
+ Další 2 fotografie
těhotenství

Půvabná zpěvačka a účastnice pěvecké show X Factor 2008 Kamila Nývltová (31) zveřejnila na sociálních sítích snímek, na kterém má rostoucí bříško. Kamila sice už má věk na to, aby si pořídila miminko, ale fanoušci na Instagramu zpěvačce její rádoby rostoucí bříško nevěří. 

Zpěvačka Kamila Nývltová se dostala do povědomí diváků díky pěvecké soutěži X Factor, kde se umístila v TOP 5 a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 let.

Na svém kontě má také role v muzikálech Kleopatra, Dracula nebo Angelika. Sympatická zpěvačka nepatří mezi umělce, kteří rádi dávají v jednom kuse své soukromí na odiv veřejnosti.

Kamila teď ale zveřejnila na sociálních sítích snímek, na němž má rostoucí bříško, které si drží. "Včera se hrálo v Boskovicích. Děkuji za nádherného Dráculu, díky za úžasnou atmosféru a díky, že jste dorazili," napsala stroze k fotce.

Kamila Nývltová: Těhotenské bříško by ti seklo, shodují se lidé

Fotka s těhotenským bříškem vyvolala u lidí zajimavé debaty. Většina z nich zpěvačce ale těhotenství nevěří a spíš se přiklání k tomu, že je to součástí kostýmu.

"Gratulace k těhotenství za 3,2,1," zní jeden z komentářů, který naznačuje, že zpěvačce těhotenství příliš nevěří.

"Já chtěla Kamile blahopřát," píše další komentující, kterou snímek s bříškem zmátl. Redakce eXtra.cz Kamilu ohledně údajného těhotenství kontaktovala, ale otázka zůstala zatím bez odpovědi.

Uvidíme tedy, jestli si půvabná zpěvačka ze všech jen vystřelila, anebo se snažila těhotenství skutečně do poslední chvíle utajit.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy