Bílé šortky jsou stále oblíbené. Víte, s čím je kombinovat?

Sponzorované odkazy:

Bílé šortky jsou stále oblíbené. Víte, s čím je kombinovat?

Stejně jako jsou na léto oblíbené bílé džíny, na vrcholu žebříčku popularity se dlouho drží i jejich kratší varianta – bílé šortky. Nemusí být vyrobeny pouze z denimu, ale lněné, plátěné, či z viskózy. Ať už jsou z jakéhokoliv materiálu, mají jedno společné – jsou sexy. A když víte, s čím je nakombinovat, můžete si pomocí nich vytvořit celou řadu letních outfitů a budete pořád in. S tím vám pomůže náš článek.

S čím kombinovat bílé šortky?S čím kombinovat bílé šortky?

Barvy a potisky

Bílé kraťásky mají výhodu, díky tomu, že bílá je neutrální barvou a perfektně se tak hodí k naprosto všem barvám, vzorům a potiskům. Nemusíte je mít pouze sněhobílé, skvěle se hodí i smetanově bílá. Volte bílou barvu dle vašeho tónu pleti, barvy vlasů a bělosti vašeho chrupu. Nejklasičtější kombinací k bílým šortkám je námořnická modrá, červená, smaragdově zelená a tyrkysová. Modrobílá kombinace v námořnickém stylu nikdy z módy nevyjde.

červený topčervený top

Skvěle vypadá červený top, bílé šortky a červené lodičky. Zkuste nedbale elegantní look, pořiďte si smaragdově zelenou košili, kterou v pase ozvláštníte zavázanými cípy, vyrolujete rukávy a celý outfit doplníte bílými sandály, či botkami na platformě.

Boho stylBoho styl

Boho styl

Milujete tento uvolněný styl? Volte prodyšné tuniky s potisky, tyrkysovou, fuchsiovou barvu, květinové potisky, jednoduché sandálky, květiny do vlasů a můžete vyrazit. Tento styl snese i tzv. gladiátorské sandály, ale pozor, málokomu sluší, protože opticky zkracují nohy. K boho stylu nezapomeňte na bižuterii, zajímavé náušnice, náhrdelníky, prsteny a náramky. Nebojte si je zakoupit na dovolené u místních obchodníků, budete mít ve své šperkovnici originální kousky.

Nebojte se obléci keckyNebojte se obléci kecky

Hlavně v pohodě

Léto je obdobím, kdy si můžeme dovolit zpomalit. Na zmrzlinu do města si k bílým šortkám oblečte žabky, či conversky a jednoduché bavlněné tričko. Hitem letošní sezóny jsou opět klasické kostkované košile, kterou můžete obléci místo svetříku.

Svetřík a bílé šortkySvetřík a bílé šortky

Materiály

Na léto kupujte plátno, viskózu a šifon. Lehké vzdušné materiály. K bílým šortkám se skvěle hodí i lehký svetřík na tělo s výstřihem do V. Na ranní či večerní procházku je ideální.

Článek Bílé šortky jsou stále oblíbené. Víte, s čím je kombinovat? byl publikován 21. června 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...