Zajímavá posila pro Duklu! Na Julisku se vrací útočník, co oblékal dres Slavie či Jablonce

Zajímavá posila pro Duklu! Na Julisku se vrací útočník, co oblékal dres Slavie či Jablonce

Zkušenou ofenzivní posilu do příštího ročníku druhé ligy ulovila pražská Dukla, kam se přesouvá útočník Jan Pázler. Ten naposledy oblékal dres nedaleké Viktorie Žižkov.

 „Je zřejmé, že nám v loňské sezoně chyběl střelec, který by dal 12-15 gólů. Honza jich dal ve druhé lize i přes 20. Zná Duklu i trenéra, bude mít důvěru. Druhá liga je jeho soutěž, ve které umí, takže doufáme, že to všechno klapne a bude u nás střílet branky. S Márou Fábrym, od kterého letos čekáme také větší příspěvek, mohou být zajímavou dvojicí,“ uvedl na webu Dukly sportovní ředitel klubu Jan Staněk.

Prostředí Julisky Pázler velmi dobře zná. Přestoupil tam už v roce 2011 ze Slavie a celkem za Duklu naskočil už do čtyř sezon. Z toho hned tři byly v první české lize, s níž má třicetiletý útočník velké zkušenosti. Mezi českou elitou odehrál 105 zápasů, v nichž vstřelil 15 gólů a navrch přidal jednu asistenci.

„K Dukle mám vřelý vztah. V přestupu sehrálo významnou roli, že už jsem tady působil. Těším se na další výzvy,“ řekl Pázler po podpisu smlouvy. „Chceme hrát co nejvýš, tedy na špičce tabulky. Musíme poctivě pracovat na každém tréninku a úspěchy přijdou, tomu věřím. Snad k tomu přispěju i já," dodal.


Žižkov je chudší o Pázlera, Auera a další šestici hráčů. Do Viktorie se naopak vrací Březina...

Zdroj: fkdukla.cz