Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič kamionu nedal přednost mladé motorkářce (16): Od nehody pak ujel!

Autor: jel - 
21. června 2021
20:56

Minulý čtvrtek, 17. června, kolem sedmé hodiny večer na přehledné křižovatce mezi Slaným a Tuřany nedal řidič kamionu přednost mladé motorkářce. Ta naštěstí dokázala včas zareagovat a položila motocykl na zem. Zřejmě díky tomu nedošlo ke srážce. Kamion však nezastavil. Jeho řidič nezavolal policii a z místa odjel. Pátrá po něm proto policie.

Šok zažila teprve šestnáctiletá dívka minulý čtvrtek. V momentě, kdy jela na motorce značky Kymco Yager ze směru od Slaného, jí na křižovatce nedal přednost nákladní vůz přijíždějící od Tuřan.

Teenagerka naštěstí pohotově zareagovala a položila motorku na levý bok, díky tomu nedošlo ke střetu s kamionem a dívka vyvázla s lehčími zraněními. „Policisté na místě dopravní nehody vyzvali řidičku k provedení dechové zkoušky, která byla s negativním výsledkem. Řidička utrpěla zranění lehčího charakteru a byla z místa dopravní nehody převezena posádkou ZZS do slánské nemocnice na vyšetření,“ uvedla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Video  Řidič kamionu nedal přednost mladé motorkářce (16): Od nehody pak ujel!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Neukázněný řidič nákladního vozidla od nehody ujel, pátrají po něm proto kladenští policisté. Ti zároveň prosí o pomoc řidiče, kteří se tou dobou pohybovali na trase mezi Slaným a Tuřany a zaznamenali bližší poznatky ke kamionu. Ten měl být složen z bílého nákladního vozidla Scania a šedého návěsu.

Celý incident zaznamenala palubní kamera jednoho z řidičů. Ten jel za kamionem. Na videu je vidět, jak nákladní vozidlo odbočuje vlevo, následně se za ním objevuje motorkářka, která jde k zemi a její motorka letí pořádný kus po silnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání