10 nejstahovanějších filmů týdne podle TorrentFreaku

Akční sci-fi Nekonečný s Markem Wahlbergem filmem číslo jedna mezi piráty.

Foto: Nikdo (Universal Pictures), Otcovství (Netflix,) The Misfits (Paramount Pictures)

Mezi nejstahovanějšími filmy týdne se nacházejí hned tři novinky. Desítku uzavírající Otcovství s Kevinem Hartem (Netflix), na třetím místě umístěná pixarovka Luca (Disney+) a druzí, skvěle obsazení The Misfits (Paramount+), kteří však sbírají jedno nelichotivé hodnocení za druhým. Do výběru se po několika týdenní pauze vrací Nikdo, nejstahovanějším filmem podle serveru TorrentFreak je opět Nekonečný s Markem Wahlbergem.

Nejstahovanější filmy k 21. červnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Otcovství 

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. Zábavný film Paula Weitze podle skutečného příběhu. V hlavní roli Kevin Hart. (uvedeno na Netflixu)

9. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

8. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

7. V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

Mrazivý příběh plný hrůzy, smrti a neznámého zla, který šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit. (uvedeno na HBO Max)

6. Rozhněvaný muž

H pracuje v přepravní společnosti, která každý týden převáží stovky milionů dolarů po Los Angeles. Když je H jednoho dne svědkem přepadení, o všechny gangstery se postará sám chladnokrevným způsobem. Má k tomu ale své důvody, chce najít toho, kdo mu v podobné přestřelce zabil syna. (uvedeno na iTunes)

5. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

4. Nikdo

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Že je ale někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. (uvedeno na iTunes)

3. Luca

Snímek studií Disney a Pixar Luca, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu. (uvedeno na Disney+)

2. The Misfits

Poté, co se nechá naverbovat skupinou nekonvenčních zlodějů, se uznávaný zločinec Richard Pace zaplete do komplikované loupeže zlata, která má dalekosáhlé důsledky pro jeho život i životy nespočtu dalších lidí. (uvedeno na Amazon)

1. Nekonečný

Na pokraji duševního zhroucení jej kontaktují Nekoneční, tajné společenství, které mu prozradí, že jeho některé vzpomínky pocházejí z mnoha předchozích životů, které již prožil. (uvedeno na Paramount+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne