Petráň mění Pardubice za Strakův Třinec, na východě Čech se zjevili 3 slávisté včetně Berana

Petráň mění Pardubice za Strakův Třinec, na východě Čech se zjevili 3 slávisté včetně Berana

V Pardubicích budou v sezoně 2021/2022 hostovat hned tři kmenoví slávisté, a sice Lukáš Červ (naposledy v Jihlavě), Jakub Markovič (naposledy ve Vlašimi) a Michal Beran.

Z Baníku Ostrava si východočeský soubor vypůjčil Lukáše Ceincialu, na testech je mladoboleslavský Ladislav Dufek a z rezervy Hajduku Split dorazil do kádru loňského nováčka Martin Vujcic, který naposledy operoval v barvách NK Dugopolje.

Mezi dalšími nováčky v přípravě jsou i dvacetiletý obránce Jan Halász, o tři roky starší brazilský záložník Junior Ramos, který se na dotyčné adrese upsal na tři sezony a devatenáctiletý zadák Milan Sekera, jenž by měl posílit mužstvo ze stadionu na Vinici ze Spartaku Trnava.

Trenérský tandem Novotný - Krejčí už se naopak rozloučil s Mužíkem, Hlavatým, Pfeiferem, Slámou, Ewertonem, Surzynem i Petráněm, kterého čeká mise v druholigovém Třinci pod trenérem Františkem Strakou.

Premiérový zápas přípravy je na programu v sobotu dopoledne proti Zbrojovce Brno a nepochybně už u toho bude i většina čerstvých akvizic...

Mosquera by měl být v Plzni blíž základu než Pachlopník, Bílek bude zužovat kádr až o deset jmen

Zdroj: fkpardubice.cz