Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

10. narozeniny a skvělé dobroty: Apetit piknik se vrátil ve velkém stylu

Apetit piknik
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Nevšední jídlo a pití, zábava po celý den a krásné počasí – touto perfektní letní atmosférou se opět může pyšnit Apetit piknik, který letos v sobotu 19. června 2021 v pražském parku Grébovka oslavil své 10. narozeniny. A byla to oslava nadmíru vydařená.

Kulinární trh časopisu Apetit svou přítomností rozproudily tisíce fanoušků Apetitu, kteří pod širým nebem ochutnali piknikové dobroty od amatérských kulinářů i profesionálních prodejců.

Nabídku více než šesti desítek stánků doplnila další zábava, která nebyla k snědku. Návštěvníci si s dobrým jídlem mohli vychutnat například vystoupení klaunů a umělců. Na Apetit stage po celý den probíhaly přednášky a kuchařské show, kde hosté redakce sdíleli své oblíbené recepty a triky z kuchyně. Redaktorka Darina Sieglová zase nechala díky svým vtipným historkám fanoušky časopisu Apetit nahlédnout pod pokličku jeho tvorby. Oslava 10. narozenin Apetit pikniku vyvrcholila slavnostním zakrojením nádherného dortu z restaurace La Rotonde hotelu Alcron, kterého se ujala starostka Prahy 2 Jana Černochová./p>

Nejlepší kulinář 10. Apetit pikniku

Každý rok se redakce těší na vyhlášení nejlepšího kulináře akce. Tím letošním se stala Mlsná lama, jejíž rajčatová povidla redakci naprosto nadchla. Byla to doslova láska na první lžičku! Budeme bedlivě sledovat, zda vyletí mezi další kulinářské hvězdy, které účastí na Apetit pikniku zahájily svou úspěšnou kariéru.

Za všechny si připomeňme nejlepšího kulináře prvního Apetit pikniku výrobce paštik Čongrády, cukrářku Zuzanu Dvořákovou nebo výrobce pořádně ostrých specialit Huhu chilli. S mnohými prodejci se na Apetit pikniku můžete potkat pravidelně. Paštiky Čongrády nechyběly snad ani jednou.

Apetit piknik pokračuje ve vašem mobilu se slevami Dnů Apetit

Tolik těšení a tak rychle je to za námi! Nesmutněte. Apetit piknik si letos můžete vychutnávat po celý týden. V mobilní aplikaci Dny Apetit najdete stovky výhodných nabídek, dárků a slev až 40 % od časopisu Apetit i jeho gastronomických partnerů. Nakupte si delikatesy k snědku či nové pomocníky do své kuchyně.

Ještě aplikaci Dny Apetit nemáte? Stáhněte si ji hned teď, je zdarma do všech chytrých telefonů s OS Android a iOS. Nábídky na gurmánské nákupy můžete využít až do půlnoci 27. června 2021. Pak se brány online festivalu Dny Apetit opět zavřou a kupony už neuplatníte.

Děkujeme vám všem, že jste byli na Apetit pikniku spolu s námi. Byli jste úžasní. Těšíme se zase za rok!

1. Dny Apetit

19.–27. června 2021

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč