Hlavní obsah

Řidič v Praze prchal před policií, naboural autobus a dvě auta. Mezi zraněnými jsou i děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Celkem šest zraněných si v úterý večer vyžádala dopravní nehoda ve Vyskočilově ulici v Praze 4 poté, co auto pronásledované policií nabouralo do několika dalších vozidel. Pro zraněné vyrazil vrtulník záchranářů.

Nehoda v pražské Vyskočilově uliciVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Podle původních informací bylo zraněných pět, později se počet zvýšil na šest. Záchranáři na Twitteru upřesnili, že dva lidé se zranili těžce a mezi čtyřmi lehce zraněnými jsou tři děti.

„Po 19. hodině si hlídka policie všimla vozidla na ulici 5. května, jehož RZ odpovídala vozidlu v pátrání. Snažila se ho zastavit a řidiče zkontrolovat, nicméně ten na zvukové ani světelné znamení nereagoval, sešlápl plyn a snažil se ujet,“ řekl Novinkám mluvčí pražských policistů Jan Rybanský.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda v pražské Vyskočilově ulici

„Při sjíždění z ulice 5. května na ulici Vyskočilovu řidič ujíždějícího auta nezvládl řízení a postupně narazil podle prvotních informací do autobusu a dvou dalších nezúčastněných vozidel,“ dodal mluvčí.

Foto: Jiří Forman, Aktu.cz

Nehoda po honičce v ulici Vyskočilova v Praze

Podle mluvčí záchranářů se zranilo celkem pět lidí, z toho čtyři jsou při vědomí, zaklíněnou ženu vyprošťují hasiči.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda v pražské Vyskočilově ulici

Podle Rybanského byli v pronásledovaném vozidle zraněni řidič a jeho spolujezdkyně. Zranění jsou i v dalších dvou nabouraných vozidlech a v autobusu.

Doprava kolem místa nehody je uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám