Coufal si zápas s Anglií navzdory prohře užil, poznal, že ho protihráči berou

23.06.2021, 11:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Error

"Vím, že se o tom bavili kluci v kabině, ale já vůbec nevím, po kolika kartách se stojí."

kvalitni priprava

Reagovat
madridcan

Dali to takzvane na tvoj nick

Reagovat
kilobyte

Doufám, že to řekli aspoň Bořilovi a Šilhavému.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kucka

#jedenznas

Reagovat
smazaný uživatel

absurdní. Tak jasná odpověď pro ty, kteří bysi mohli myslet, že naši chtěli něco prohrát cíleně, tihle by si to ani nebyli schopni spocitat

Reagovat
mayday

Tahle věta tak nějak vypovídá o Cufovi

Reagovat
meno

Tak Cufa to nemusí zajímat, tohle je na trenérovi.

Reagovat
mayday

Tak nějaký povědomí o obecných věcech, jako třeba za kolik karet se stojí, kor na vrcholným turnaji, na kterým si zahraje jednou za život, to bych od hráče trošku očekával.

Reagovat
Selänne

Snad se dá Sadílek do osmifinále do pořádku. Jediná logická volba.

Reagovat
Puskas

Zejména na Holanďany by byl i logickou volbou, zná ten styl, některé hráče poznal i jako soupeře.

Reagovat
veikko

To bych netvrdil. Je pravda, že jsem ho měl možnost na LB sledovat hlavně v U21, kde pod Krejčím hra neměla žádný systém, ale on prostě z toho křídelního prostoru absolutně neumí odcentrovat. Když měl "den", tak fakt trefil v 90 % prvního hráče soupeře, což mnohdy vedlo i k brejkům. Já bych mu tam tu šanci klidně dal, když bude zdravý, ale bojím se, že to bude ještě o dost horší než s Bořilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš úplně soudit podle tragické U21, v lize má myslím asistencí dost.

Reagovat
veikko

Jenže za Slovan hrál z 99 % ve středu hřiště. On právě levého beka hrával jenom nějakou dobu v PSV a v U21, kde to byla doslova tragédie a v té celkové bídě rozhodně nepůsobil jako jeden z lepších hráčů. Ale uznávám, že v té U21 ho to muselo hrozně deptat, to se moc nedá brát jako berná mince. A v PSV to určitě tak hrozné nebylo.

Reagovat
kilobyte

No a co že jsme prohráli. Teď jsem mezi mezi elitou a cool děcka se se mnou baví.

Reagovat
pantoman

Přesně ty vole. Já je nechci hanět, 4 body a postup je úspěch. Ale hrozně mě sere to uspokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Proberte se. Jestli někomu chybí uspokojení, tak to jsou fanoušci. Opravdu máme 4 body ze skupiny, kde Anglie a Chorvatsko jsou jinde. A i Skoti mají kvalitní kádr papírově lepší než náš. To, že pár teenagerů nebo fotbalových nadšenců vidí Schicka nad Kanem, je prostě blbost. Souček i Coufal jsou skvělí, ale Walker, nebo Sterling nehrají v City pod Pepkem pro nic za nic. Chorvatsko má pořád Modriče a další kvalitní hráče. My máme Hložka a Zimu jako jedny z největších talentů v naší lize pořád. Skoti mají hráče už v Chelsea nebo v MU a asi náhoda to není. Naši se snažili a snaží. A věřím, že PO nevypustí. Ale klidně Slováci nás mohou poslat domů. A vidět nás na postup proti Holandsku je prostě kravina. My nemáme momentálně žádnou extratřídu v nároďáku. Můžeme být rádi, jak se chytil Souček, Coufal a že se Schick chytil v Leverkusenu. Ale pořád nám chybí hráč s něčím navíc, který by si mohl říct o místo v top týmu. Přeji Hložkovi a Zimovi, aby se dostali z naší ligy ven a makali. Mají potenciál. Otázka, zda ho uvidí i skauti a jak ho naplní. Ale kvalita našeho nároďáku je prostě níž. Ano...snahou, podceněním a třeba i horší formou Skotů a Chorvatů jsme ty 4 body dali. Ale 1:0 proti Anglii je štěstí. Anglie hrála to, co potřebovala. Začátek utkání a druhý poločas nám to jasně ukázal. My třeba zahrajeme jeden zápas kvalitně proti takovému týmu. Ale turnaj není o jednom zápase. Stojí to nejen fyzické, ale i psychické síly. A ani takový výkon na výhru stačit nemusí. Asi jen blázen by nechtěl vidět naše v rovnocenném boji třeba s Němci v semifinále. Ale na to si budeme muset třeba dalších 10-15 let počkat.

Reagovat
amante

Rozhodně nemají Skotové lepší kádr než my, na to jsi přišel kde??? Navíc je úplně jedno koho máš na papíře za jména, pokud to nepředvede na hřišti, viz. Anglie, Chorvatsko - na papíře bys řekl, že minimálně semifinále je jasný, jenže jejich hra není žádná sláva.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nemá smysl o tom s některými bavit. Jen alibistické řeči.

Reagovat
Pride

Ty vole, on a Souček to je dvojka. Je jím u prdele, že prohrajou, základní pravidla jako profíci neznají, ale hlavně si udělat s Ricem po zápase 8 fotek z různých úhlů na stránky West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, že neví po kolika kartách se stojí, je ostuda...

Hráč by to měl vědět, měl by jim takové věci sdělit trenér...hráč by se měl soustředit hlavně na výkon a neloudit informace...ale trenéři je musí s pravidly přece seznámit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele