Clarke slíbil, že Skotsko nebude na další turnaj čekat 23 let

23.06.2021, 11:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
kilobyte

Vzhledem k rozšíření Eura by bylo umění na něj 5x nepostoupit.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jester Radka Bejbla

Dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli bude hrát Euro 60týmů, tak třeba jo

Reagovat
Puskas

A až budou týmy postupovat i ze 4. míst čtyřčlenné tabulky, tak i projdete dále. Možná...

Reagovat
adam77

Nejlepší eura byly se 16 týmy a ne jak teď. Česi 2012 postoupili z 1 místa a hráli hned čtvrtfinále Teď musí hrát teprv osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný trenér a bezzubý útok...možná s útokem Boyd - Miller by nějaký gól padl

Reagovat
Detective

Slibem nezarmoutíš, ale věřim mu. Pravděpodobně to bude míň nebo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že průser "ostrovních" nároďáků je jasný. Chybí jim dnes rychlí, techničtí a kreativní hráči. Stačí vidět, kolik "černochů" a hráčů s kořeny mimo ostrovy a EU jim dnes hraje důležité role. A jdou reprezentovat Anglii. A jaké proporce, techniku a talent mají hráči, kteří jsou opravdu rodilí z ostrovů. Grealishovi je 25 let. Kdyby to s ním bylo na takovou onanii, jakou předvádí Bosák, už v AV není. A nevím, zda na ostrovech funguje nějaká pořádná akademie, která se dá rovnat s těmi v Salzburku, Ajaxu nebo v Barce. Slyšel jsem, že snad Southampton má TOP akademii na ostrovech. Ale nevšiml jsem si, že by vyloženě sypali moderní fotbalisty. A jedna věc je talent. Druhá, že třeba Saka, nebo Sterling si museli od mala svůj skill odřít. A Skotům, Irům, nebo Walesu takoví hráči chybí. Raději půjdou reprezentovat Anglii. A u našich mladých je to vidět, jak si vše musí odřít, ale těžko budeme mít hráče kalibru Coutinha, Maty, nebo Fernandese z MU. Nějakého kreativního tvůrce silného na míči. Takže ano. Skoti se můžou dostat na Euro. Otázka, co tam potom uhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to skôr vidím na upadok ostrovneho futbalu. Jedno aj druhé Írsko sú už mimo, Walesu skončí generácia a nasrupujuca nie je, Škótsko škoda reči

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Nebo takhle, co se týče Walesu, tak tam mladí talenti jsou, ale co se týče Skotska tak tam mě napadá jako jediný Gilmour a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vždy fandil ostrovným tímom ale to čo má Škotsko ma teda vobec neoslovilo. Irsko bolo fajn ale tí su teraz slabší ako naši a ten Wales si naozaj myslím že zas budú tam kde boli keď nehral Bale a spol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele