Lupa
Obsah Obsah
Portál

Katolická charismatická konference bude letos online

Datum publikace23. 6. 2021, 14.15
TiskTisk

Katolická charismatická konference 2021 se z pochopitelných důvodů ani letos v Brně neuskuteční. Místo ní se bude konat jednodenní program vysílaný TV Noe a prostřednictvím internetu již tuto sobotu 26. června 2021. Letošní motto zní: „Můj Bůh září do mých temnot.“ (Ž 18,29b) Přinášíme vám program.

Foto: Tomáš Cigánek OFS, Člověk a Víra

Jak organizátoři uvádějí: 

Prosíme příznivce Konference na všech místech České republiky i na Slovensku,
aby v sobotu 26. června navečer uspořádali setkání naživo v modlitebních společenstvích nebo na večerech chval. První regionální setkání už se chystají např. v Pozořicích u Brna nebo ve Žďáře nad Sázavou – přidejte se!

Zdroj: Biskupství brněnské

Soubory ke stažení

Autor článku: TS ČBK
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou