Zajímavé jméno pro Kolín! Kozlům pomůže zkušený útočník Hradce

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

Třetí posilu na svém webu ohlásil prvoligový Kolín. A to výraznou! Dres Kozlů bude oblékat forvard Jakub Sklenář, který loni hájil barvy Hradce Králové.

„Jsme rádi, že jsme se s Kubou domluvili na spolupráci, jelikož pro Kolín je to výrazná posila a pro naše extraligové mužstvo velmi dobrá možnost Kubu využít v případě potřeby,“ komentuje transakci generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček. 

Pro prvoligového účastníka jde zatím o největší posilu před nadcházející sezonou. Kolín do této chvíle potvrdil pouze příchody Ondřeje Kachyni a Štěpána Matějčka

Sklenář by v klubu mohl své bohaté zkušenosti rozdávat. Vždyť mezi mantinely nejvyšší soutěže odjezdil 722 střetnutí: postupně působil ve Slavii, Chomutově a Hradci Králové. 

Právě na východě Čech strávil třiatřicetiletý útočník uplynulý ročník, do Mountfieldu si ho přivedl jeho dlouholetý trenér Vladimír Růžička. Se známým koučem se potkal při všech svých extraligových štacích. 

Loni za Hradec naskočil do všech 52 zápasů základní části, dalších sedm přidal ve vyřazovacích bojích. Do statistik zaznamenal jeden gól a devět asistencí. 

„Hráče jako Jakuba jsme dlouhodobě hledali a jsme velice rádi, že zakotví právě u nás.“

Rodákovi ze Znojma poté vypršela současná smlouva. O jeho budoucnosti nějakou dobu nebylo jasno, Sklenář ale zůstane v hradecké organizaci. 

Kdykoliv se může objevit v extralize, novému trenérovi Tomáši Martincovi bude k dispozici. Primárně by se však měl rvát za Kolín. 

„Hráče jako Jakuba jsme dlouhodobě hledali a jsme velice rádi, že zakotví právě u nás v Kolíně. Jeho zkušenosti budou obrovským přínosem nejen na ledě, ale také v kabině,“ doufá sportovní manažer klubu Jan Stehlík.

Nyní je bude forvard s defenzivními povinnostmi předávat mladíkům v kabině Kozlů. 

Foto: Kateřina Kundertová

Tvořící se kádr SC Kolín

Brankáři: Martin Sejpal, Daniel Dvořák.

Obránci: Petr Pýcha, Jakub Váchal, Miroslav Kukla, David Zdeněk, Radek Jelínek, Ondřej Kachyňa.

Útočníci: David Šafránek, Václav Jankovský, Zdeněk Král, Dominik Zumr, Jakub Semirád, Jakub Petržilka, Lukáš Krejčík, Vojtěch Síla, Martin Štohanzl, Dominik Sklenář, Matěj Morong, Jaroslav Dvořák, Petr Poppel, Štěpán Matějček, Jakub Sklenář. 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz