Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leckdo možná netuší, že spisovatelka, která tančila ve StarDance, je původní profesí právnička. Radka Třeštíková (42), která se dohodla s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem, na rozvodu, nám prozradila, že sama žádost sepisovat nebude. A chce se vyhnout i soudním tahanicím o děti.

Jak se s manželem domluvili, Super.cz prozradila, když jsme se sešli na dětské akci ve Světě medúz, kam vzala dceru Elu a syna Jonatána. "Konkrétně jsme se ani nedomlouvali, vlastně jsme oba spontánně dospěli k závěru, že chceme hlavně to, aby byly děti spokojené, takže se s nimi snažíme trávit čas, jak každý zvlášť, tak společně, tak, aby žádnou velkou změnu nepocítily, a všechny ty změny dělat v životech pomalu a bez nějakých velkých dramat. Snad se nám to podaří," doufá.

Hlavně nechce péči o děti řešit soudně. "Jsem právník, tak už proto nechci nic touhle cestou. Já vlastně nesepisovala ani žádost o rozvod. S Tomášem jsme se nebavili o tom, jak to oficiálně bude. Řešíme to den po dni. Momentálně se snažíme naplánovat nějak prázdniny, abychom si je všichni v rámci možností nějak užili, oba jsme mohli pracovat a děti byly v pohodě a v klidu," svěřila Radka.

Po plastice prsou, kterou nedávno podstoupila, se spisovatelka začala vyzývavěji oblékat a výjimkou nebyla ani tato událost, kam dorazila v topu, který připomínal spíš podprsenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám