Bílina: Rekonstrukce komunikace v ul. Radovesická byla dokončena

24.06.2021 10:13

V pondělí 21. června došlo ke slavnostnímu předání rekonstruované komunikace vedoucí od restaurace U Vraha ke křižovatce u garáží Za Chlumem, která následně vede na Kostomlaty pod Milešovkou.

Bílina: Rekonstrukce komunikace v ul. Radovesická byla dokončena
Foto: red
Popisek: Mírové náměstí v Bílině

Slavnostnímu předání byla přítomna Mgr. Zuzana Schwarz Bařtipánová, starostka města, Ing. Marcela Dvořáková, místostarostka města, zástupci společnosti Severočeské doly, a. s., zástupci Krajského úřadu Ústeckého kraje, zástupci zhotovitele, tedy společnosti Petrom Stavby, s. r. o., a zástupci projekční kanceláře. Kompletní rekonstrukce silnice, kterou financovalo Ministerstvo financí z 15 ekomiliard, trvala cca 10 měsíců. Následovat bude kolaudace a předání komunikace do užívání. První řidiči by se tedy po nové silnici mohli projet v polovině července. V souvislosti s dokončením rekonstrukce této silnice bude rada města projednávat možnost ponechání průjezdu na Kostomlaty i ulicí Litoměřická.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…