Hlavní obsah

Hvězdní Češi na tribuně Puskás Arény! Kdo si nenechal ujít řádění Ronalda s Benzemou?

Když před dvěma a půl měsíci přišla zpráva, že si má Jakub Vrána sbalit kufry a odletět do Detroitu, kam jej Washington vyměnil za Anthonyho Manthu, řada hráčů Capitals neskrývala zklamání z odchodu svého kamaráda. Byl to i případ hokejového obránce Michala Kempného, který se těšil, až se s Vránou v létě potká v České republice. Na jejich vzájemné setkání už došlo a proběhlo v Budapešti.

Foto: Instagram @jakubvrana, Právo

Michal Kempný (vlevo) s Jakubem Vránou vyrazili do Budapešti na zápas fotbalového EURO mezi Francií a Portugalskem.

Článek

Mezi téměř pětapadesáti tisíci fanoušky v Puskás Aréně v maďarské metropoli byli ve středu večer i Vrána s Kempným, kteří si nenechali ujít jeden z dosavadních vrcholů fotbalového EURO mezi Portugalskem a Francií (2:2).

A vítězové Stanley Cupu z roku 2018 s Washingtonem museli být spokojení, protože viděli nádherný fotbal se čtyřmi vstřelenými góly, o které se rovnoměrně podělili hvězdní Karim Benzema a Cristiano Ronaldo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RMNB (@rmnb_blog)

Možná jen Vránu mohlo lehce mrzet, že výběr galského kohouta neudržel vedení 2:1, když zápas sledoval v dresu francouzské reprezentace...

Už v neděli od 18 hodin uvidí Budapešť další utkání mistrovství Evropy, tentokrát mezi Českou republikou a Nizozemskem. Vyrazí Vrána s Kempným podpořit své krajany?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama