K moři se zatím nechystáme, říká Nikol Trojanová. Popsala plán na dobrodružnou dovolenou s přítelem

Moderátorka a cestovatelka Nikol Trojanová
Moderátorka a cestovatelka Nikol Trojanová
Foto: Nextfoto
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 6. 2021

I když v Česku panují tropické teploty, někteří lidé vyráží na dovolenou za sluncem k moři. Modelka a vášnivá cestovatelka Nikol Trojanová (30) se letos zatím odpočívat na pláži nechystá, místo toho si s přítelem naplánovali poměrně dobrodružný výlet. "Hned zkraje července, kdy tam vychází prodloužený víkend díky svátkům, vyrazíme na road trip. Na střídačku budeme spát v autě, ve kterém budeme mít matraci a ještě si vezmeme stan. Ale jednou za dva tři dny si chceme vzít nějaké ubytování," prozradila pro ŽivotvČesku.cz.

Letní dovolená bez přílišné aktivity a poznávání nových míst není nic pro krásnou Nikol Trojanovou, kterou znají televizní diváci mimo jiné jako účastnici reality show z tropického ráje nebo vily. Plány s přítelem musí letos přizpůsobit také novému členovi rodiny, který by se neobešel bez jejich dlouhodobé nepřítomnosti.

"Máme malého pejska, tříměsíční štěňátko, takže se zatím nechystáme na nějakou velkou leteckou dovolenou. Ale vymysleli jsme plán, že hned zkraje července, kdy tam vychází prodloužený víkend díky svátkům, vyrazíme na road trip. Na střídačku budeme spát v autě, ve kterém budeme mít matraci, a ještě si vezmeme stan. Ale jednou za dva tři dny si chceme vzít nějaké ubytování," popsala plány na začátek letních prázdnin Nikol Trojanová pro ŽivotvČesku.cz s tím, že s partnerem mají rádi dobrodružné výlety, a tak se na dovolené snadno shodnou.

"S přítelem si často půjčujeme obytný vůz a rádi kempujeme - preferujeme raději aktivní dovolenou než někde ležet na místě. Vždycky toho chceme co nejvíc vidět a poznat. Snad do toho nic nezasáhne a vše dobře dopadne," dodala Nikol Trojanová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.