Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2021 18:20:00

Dárek od Centropolu pomůže strážníkům při záchraně životů

Dárek od Centropolu pomůže strážníkům při záchraně životů

Defibrilátor od společnosti Centropol rozšířil vybavení Městské policie Ústí nad Labem. Sloužit bude strážníkům v Městském obvodu město.

Významný dárek pro záchranu životů předal osobně předseda představenstva a majitel společnosti Centropol Energy Aleš Graf s manželkou Lenkou Graf (oba jsou ústečtí rodáci) do rukou ředitele MP Pavla Bakuleho za přítomnosti primátora Petra Nedvědického. Jde o AED defibrilátor LIFEPAK 1000, zn. Physio-Control. „Chtěl bych poděkovat Centropolu za tento dárek, který jistě pomůže strážníkům při záchraně životů. Snad jej budou muset používat co nejméně,“ poděkoval primátor Nedvědický.

V současné době disponuje městská policie defibrilátorem na útvarech 2. okrsku (Neštěmice), 3. okrsku (Střekov), Služby operačního zákroku (celé město) a Strážní a technické služby (ostraha budov MmÚ a MO město). Vybavením defibrilátorů se městská policie od roku 2010 přihlásila k projektu Včasné záchrany, který je realizován Zdravotnickou záchrannou službou po celé ČR.

Ročně je z důvodu poskytnutí první pomoci provedeno kolem 35 výjezdů. Celkem je evidováno přes 30 zachráněných životů. Vedle použití AED strážníci ročně poskytují primární první pomoc ve více jak 50 případech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama