InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Škoda Open: Na tenisových kurtech mezi rekreačními hráči vrcholí boje o druhé prvenství

Vítězství z prvního turnaje dnes obhajoval Tomáš Novotný.

Vítězství z prvního turnaje dnes obhajoval Tomáš Novotný.

MILEVSKO – Na tenisových kurtech v milevské Bažantnici momentálně probíhá druhý turnaj 32. ročníku rekreačních tenistů Škoda Open. Na čtyřech dvorcích se tentokrát sešlo po omluvenkách na poslední chvíli pouze osm tenistů. Nechyběl ale třeba vítěz prvního turnaje z 12. června Tomáš Novotný, jenž obhajuje své zatím jediné prvenství. Naopak nedorazil naposledy poražený finalista Emil Švec mladší. Vzpomínaný turnaj starý dva týdny byl doslova pohřebištěm favoritů, protože své první zápasy prohráli tři ze čtyř nejvýše nasazených hráčů podle loňského ročníku. Třeba obhájce titulu Tomáš Kainráth podlehl hned ve čtvrtfinále Švecovi, takže má nejen na dnešním druhém turnaji co napravovat. Letošní 32. sezona Škoda Open se totiž navíc zkrátila vinou koronaviru z tradičních šesti na pět turnajů, takže není tolik prostoru na chyby.

Jak se komu dařilo tentokrát, a jestli favorité napravili svou pošramocenou reputaci, přineseme ve středečním vydání Milevských novin. Třetí turnaj seriálu je na programu zase za dva týdny, tedy v sobotu 10. července.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace