Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2021 16:27:00

V okolí tornáda je všechno vyprodáno

V okolí tornáda je všechno vyprodáno

Komentář na facebookovém profilu k nedostatku řemeslníků a zboží v oblasti, postižené tornádem

 Kdo můžete, prosím pomozte občanům postiženým přírodní katastrofou na jižní Moravě. Poslanec SPD za Jihomoravský kraj Luboš Španěl se zúčastnil jednání krizového štábu v Podivíně a předal důležité informace, jak pomoci. Povětšinou jsou zničeny především střechy.

Lidé potřebují nutně klempíře, pokrývače a tesaře, pak dobrovolníky na úklid sutě. Hlavně potřebují krycí plachty. V okolí tornáda je totiž všechno vyprodáno. Dále občané postižené oblasti potřebují lopaty, kolečka, rukavice, kbelíky, cokoliv na opravy střech, latě, krovy atd. Vody a jídla mají prý dostatek.

Akce, kde naši poslanci za své peníze nakoupili a následně doručovali potřebný uvedený materiál potřebným lidem, se zúčastnili poslanci SPD za Jihomoravský kraj Jan Hrnčíř, Lucie Šafránková, Lubomír Španěl a zastupitel města Vyškova za SPD Libor Bláha.

Poslanci SPD mezi sebou ihned vybrali částku téměř 200 000 Kč, kterou zašleme na pomoc lidem, které postihla přírodní katastrofa.

Dovolte nám znovu vyjádřit hlubokou soustrast rodinám obětí a popřát brzké uzdravení zraněným lidem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama