Nübel zamířil z Bayernu Mnichov na dvouleté hostování do Monaca

27.06.2021, 21:17
Aktuality
Monaco si vypůjčilo Alexandera Nübela. Čtyřiadvacetiletý brankář přichází na dvouleté hostování z Bayernu Mnichov, kde bude Manuelu Neuerovi krýt záda Sven Ulreich...

Nübel na sebe upoutal pozornost dobrými výkony v Schalke, odkud se do Mnichova přesunul před rokem, od té doby však zasáhl jenom do čtyř soutěžních utkání.

Potřebnou herní praxi má budoucí náhrada za Manuela Neuera sbírat v Monacu, kde bude v nadcházejících dvou sezónách hostovat, Bayern však může půjčku ukončit již po roce.

"Alexander Nübel chce sbírat herní praxi, což podporujeme. Podmínkou jeho odchodu však byl příchod prověřeného náhradního brankáře. Náš trenér brankářů Toni Tapalović doporučil Svena Ulreicha a jsme rádi, že se nám podařilo se Svenem dohodnout. Tohle řešení je vhodné pro všechny strany. Bayern i nadále do budoucna počítá s Alexanderem Nübelem," řekl k rošádě na postu gólmana sportovní ředitel bavorského klubu Hasan Salihamidžić.

Ulreich se do známého prostředí, kde působil jako dvojka za Manuelem Neuerem již mezi lety 2015 až 2020, vrací po roce v Hamburku, s nímž nevybojoval návrat do 1. Bundesligy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Müllered

Sven

Reagovat
Akinfeev

ale nebude tu náhodou taky gk číslo 2?

Reagovat
Elliasson

Myslíš? Překvapilo by mě to.

Reagovat
Giginek

To by tam snad nešel

Reagovat
Kapřík

Páni, skoro měsíc od posledního článku. Tahle sekce žije.

Reagovat
Kapřík

špatný článek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele