Dnes Středa - zatazeno 15°C
Zítra Čtvrtek - skorojasno 18°C
Středa 8. 5. 2024
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.

Praha 11: Ke starostovi o prázdninách na objednání

Návštěvní dny Jiřího Dohnala, starosty Prahy 11, jsou od 1. 7. do 31. 8. 2021 zrušeny. Schůzku v tomto termínu je možné realizovat pouze po předchozí domluvě se sekretariátem starosty na tel.: 267 902 204 nebo e-mailu: nyklovak@praha11.cz.


Autor: TZ, red

Dny neziskovek v Praze 4

Dnes ve 12:46

Jeden květnový týden věnuje i letos Obchodní centrum DBK Budějovická neziskovým organizacím z Prahy 4 a blízkého okolí. Od 13. do 16. května bude v prvním patře DBK probíhat akce nazvaná Dny neziskovek aneb Malý dárek, velké srdce.

Cestou necestou. Běh 13 km Prahou 13

Dnes v 11:14

Běh se koná v neděli 12. května odpoledne závod se koná v Centrálním parku Stodůlky a v Přírodním parku Prokopské údolí. Trasy vedou po zpevněných i nezpevněných cestách, po loukách a pěšinách, asfaltové silnici – prostě cestou necestou.

Pražský hrad se letos zapojí do Open House Praha

Dnes v 10:06

Do jubilejního 10. ročníku festivalu architektury Open House Praha se poprvé zapojí i Pražský hrad. Návštěvníci se budou moci podívat do veřejnosti běžně nepřístupné bývalé Prezidentské rezidence a Nové oranžerie od architektky Evy Jiřičné v Královské zahradě.

Běh pro Paměť národa se koná v Oboře Hvězda již 11. května

Dnes v 10:01

V průběhu května se již podeváté od založení neziskové organizace Post Bellum koná tradiční Běh pro Paměť národa. Sportovní klání proběhne napříč celou Českou republikou. Největší akcí zůstává pražský závod, který připadá na sobotu 11. května. I letos na závodníky čeká ověřený terén Obory Hvězda....

Dyzajn market Máj 2024

Dnes v 09:30

Dyzajn market Máj se koná 18. a 19. května na Výstavišti v Holešovicích, oba dny od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma a bez bariér.

Květnové Varhanní nešpory maltézských rytířů

Dnes v 08:39

V rámci cyklu „Varhanní nešpory maltézských rytířů“ uspořádá Suverénní Rytířský a Špitální řád sv. Jana z Jeruzaléma, Rhodu a Malty a Společnost pro duchovní hudbu za finanční podpory radnice Prahy 1 v řádovém kostele Panny Marie pod řetězem v Lázeňské ulici v Praze 1 – Malé Straně v pondělí...

Odstartoval další ročník Energy Streetfootball

Dnes v 07:47

Včera odstartoval další ročník Energy Streetfootball, série turnajů pro žáky základních a středních škol.

Haiku na Petřinách s Bělou Janoštíkovou

Včera ve 13:13

V úterý 14. května proběhne od 17 hodin v klubovně nově otevřené pobočky městské knihovny na Petřinách workshop zaměřený na tvorbu haiku. Haiku, poezie v japonském stylu, pomáhá udržovat v kondici paměť i slovní zásobu, kultivuje jazyk, pomáhá proti stresu.

Vyshyvanka Day v areálu Holešovické tržnice

Včera v 11:23

Jídlo vytváří prostor pro dialog a porozumění mezi lidmi a v kontextu česko-ukrajinského přátelství má to vše o to větší význam. Společné stolování při ochutnávání tradičních jídel a nápojů umožňuje lidem ze dvou různých kultur propojit se a budovat mosty...

Výstava Fotografie v Praze 14

Včera v 11:03

Ve čtvrtek 9. května bude v 17 hodin v Galerii 14 zahájena výstava fotografií studentů a absolventů Pražské fotografické školy.

Hokej, fotbal i olympiáda: Žluté lázně startují sportovní super léto

Včera v 09:56

V areálu Žluté lázně v Podolí začíná sportovní super léto. Na břeh Vltavy mohou přijít fanoušci Mistrovství světa v hokeji, Mistrovství Evropy ve fotbale i olympiády sledovat vybraná sportovní klání. Těšit se mohou ve vybrané dny na doprovodný program a soutěže. Návštěvníci také mohou využít...

Rodinné sportovní hry 2024

Včera v 09:52 | Aktualizováno 22. dubna 2024, 09:52

Praha 13 zve všechna týmová družstva na 12. ročník Rodinných sportovních her.

Růžový máj na Rašínově nábřeží

Včera v 09:05

Festival růžových vín se koná v sobotu 18. května v Praze 2 na Rašínově nábřeží.

Setkání se spolky Prahy 1

Včera v 08:46

Setkání se spolky Prahy 1 proběhne v úterý 14. května od 18 hodin ve Společenském středisku VIA.

Další krátké zprávy
Nahoru