Je roztomilá, rozplývá se Martina Gavriely nad vnučkou. Vysvětlila, proč si roli babičky moc neužívá

Moderátorka Martina Gavriely
Moderátorka Martina Gavriely
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 6. 2021

Moderátorka Martina Gavriely (42) se v březnu stala babičkou krásné holčičky, která dostala jméno Olivia Rose. Nejmladšímu strýčkovi holčičky jsou necelé tři roky, a tak je moderátorka spíše stále maminkou na plný úvazek, než hlídací babičkou. Navíc ji trápí zdravotní problémy, s dětmi si nemůže užívat tolik aktivit, kolik by chtěla. "Já si to moc neužívám, protože tím, že mám malé dítě, tak mám hodně práce sama se sebou. Největší problém, který mám, jsou záda, protože s nimi marodím," řekla Martina Gavriely pro ŽivotvČesku.cz.

Martina Gavriely je nejen trojnásobnou maminkou, ale od března také babičkou. Její dcera Jessica přivedla na svět holčičku Oliviu Rose, která roste jako z vody a mamince jako by z oka vypadla. Moderátorka ale nemá z mnoha důvodů možnost být babičkou, která by si vnučku brala na hlídání pětkrát do týdne. Sama má malého syna, pracuje a řeší zdravotní potíže.

"Já si roli babičky moc neužívám, protože tím, že mám malé dítě, tak mám hodně práce sama se sebou. Nejsem na mateřské, pracuji, starám se o dům a ještě mám další dítě. Tomu je sice 18 let, ale stejně tam servis je. Tatínkovi taky dělám servis, protože je muzikant a jezdí z jednoho koncertu na druhý. Toho času není moc a jsem hlavně unavená, Věk je znát, nebudu lhát, že ne," řekla Martina Gavriely pro ŽivotvČesku.cz.

Aktuálně moderátorka řeší vleklé potíže se zády. "Když je u nás dcera s vnučkou, tak si to užívám, ale spíš odpočívám a mazlím Oli, než že bych byla hlídací babička. To zatím nezvládám a největší problém, který mám, jsou záda. S nimi marodím. Věřím tomu, že kdybych je bolavá neměla, budu asi lepší babička. Začala jsem cvičit a chodím na rehabilitace, tak uvidíme," vysvětlila pro ŽivotvČesku.cz partnerka muzikanta Marcuse Trana.

Na poslední fotografii s vnučkou, kterou Martina Gavriely sdílela na sociální síti, je vidět, jak moc je holčička podobná své mamince. Tvář téměř jako okopírovaná zmátla i moderátorčina syna Leeho. Je jasné, že až děti o něco víc vyrostou, čas strávený s nimi už nebude tak fyzicky náročný.

"Oli je roztomilá a krásná. Je pravda, že je hodně podobná Jessi. Vytáhla jsem fotku Jessi, když jí bylo asi sedm dní. Schválně jsem ji ukázala Leemu a zeptala jsem se, kdo to je. Hned si myslel, že Oli, musela jsem mu vysvětlit, že ne, že je to jeho sestra. Až bude malá běhat, tak si to určitě víc užiju, nebudu ji muset tahat. Pořád jsem říkala, že bych chtěla třeba ještě jedno dítě, ale už nechci. Když jedno spí, druhé je vzhůru, to je zákon schválnosti - když je člověk nejvíc unavený, je aspoň jedno dítě vzhůru a vy prostě neusnete," dodala Martina Gavriely pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.