Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Co se děje v zoo? Zahrada na léto připravila komentované prohlídky

Se začátkem letních prázdnin, ve čtvrtek 1. července 2021, liberecká zoo opět zahajuje pravidelné komentované prohlídky pro veřejnost. Ty budou probíhat každý den, vždy v 10 a 14. Prohlídka pod vedením zkušeného lektora potrvá nejméně 1,5 hodiny a účastníci se dozví mnoho informací ze života chovaných zvířat i samotné zoo.

Celý červenec a srpen, od pondělí do neděle, mohou návštěvníci zoo za příplatek 60 korun na osobu k základní vstupence využít služby odborného průvodce. Komentované prohlídky budou v liberecké zoo probíhat denně včetně svátků a víkendů, vždy v 10 a ve 14 hodin. Kapacita prohlídky je omezena na 10 osob, a proto je potřeba si daný den a hodinu předem rezervovat na webových stránkách zahrady. Sraz s průvodci je vždy v daný čas na prostranství za hlavním vstupem do zoo. 

„Tuto letní iniciativu jsme si vyzkoušeli již minulý rok, kdy jsme získali mnoho kladných ohlasů. Díky velkému zájmu veřejnosti jsme se proto rozhodli službu zopakovat a dokonce ji rozšířit i o svátky a víkendy. Věříme, že i letos budou účastníci spokojeni a odnesou si od nás mnoho zážitků a nových zajímavých informací,“ dodává vedoucí vzdělávacího střediska SEV DIVIZNA Aleš Kočí

Akce je vhodná pro všechny dospělé zájemce a děti od šesti let. Délka prohlídkové trasy měří necelé dva kilometry a návštěvníci na ni mohou pozorovat na 170 vzácných a ohrožených druhů zvířat. 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky zoo, zoo liberec, komentované prohlídky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co se děje v zoo? Zahrada na léto připravila komentované prohlídky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.