Galiani Gipsy Jazz zahájí letošní cyklus u Seumeho kaple
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Koncertní cykly v Seumeho kapli v Lipové ulici nabídnou hudební zastavení i letos v létě. První koncert v rámci oblíbené akce zazní ve čtvrtek 1. července od 17 hodin a zahájení letošního ročníku se ujme kapela Galiani Gypsy Jazz. Skupina ve složení Milan Galyaš, Pavel Kirs (housle), Miroslav Filko (klarinet), Tomáš Galyaš (kytara), Miroslav Holub (kontrabas) a David Rakaš (klavír) má v repertoáru lidové, populární písně, čardáše i filmovou hudbu.

Hudební vystoupení u Seumeho kaple se budou konat každý čtvrtek, vždy od 17 hodin a vstup je volný. V programu na červenec uslyšíte příští týden duo Neo Links. V průběhu měsíce pak ještě flétnové trio La Musique, Smyčcové trio a Komorní kvarteto Severočeské filharmonie Teplice. Akci pořádá Regionální knihovna Teplice za podpory Statutárního města Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru