Wolf uspěl, a co Žukov? Jihlavě se už rýsuje brankářská dvojice

Foto: Vladimír Šťastný, hcdukla.cz

30. června 2021, 17:34

Adam Bagar

Prvoligová Jihlava má po odchodech Jana Brože, Tomáše Fučíka a zkoušeného Davida Marka vyřešenu první brankářskou tajenku – na testech uspěl Adam Wolf. Klub o tom informoval na svém webu.

„S Petrem Jarošem jsem byl v kontaktu už delší dobu. Jsem rád, že to konečně klaplo a těším se na spolupráci s ním. Věřím, že pod ním udělám další progres,“ přeje si 21letý gólman po podpisu dvouleté smlouvy.

„Dukla je pořád klub s dobrým jménem a věřím, že zde budu dál rozvíjet svou kariéru. Dukla má ty nejvyšší cíle, ty jsou vždy nejlepší a věřím, že budu moci svým dílem přispět k úspěchu týmu,“ dodává Adam Wolf.

Ten hokejově vyrostl v Plzni, ale už ve čtrnácti letech přestoupil na Spartu, kde zapsal i jeden extraligový start. V Chance lize zasáhl zatím do 19 zápasů, postupně hájil barvy Litoměřic, Kadaně a loni Prostějova.

Kromě Wolfa má klub aktuálně na brankářské soupisce už jen talentovaného juniora Filipa Maláče, ale tamní vedení zůstává v klidu. Velmi dobře se totiž vyvíjí situace okolo fantoma minulé sezony Maxima Žukova.

„Pomalu se nám rýsuje dvojice gólmanů do příští sezony. A vypadá to, že velice silná. Pravděpodobnost, že bude Max v Dukle, je den ode dne vyšší,“ prozrazuje jednatel jihlavského klubu Bedřich Ščerban.

Aktuální soupiska HC Dukla Jihlava

Brankáři:
Filip Maláč, Adam Wolf

Obránci:
Vlastimil Bilčík, Filip Dundáček, Adam Dvořák, Filip Eliáš, Tomáš Janoušek (zkouška), Daniel Kowalczyk, Petr Kuboš (zkouška), Lukáš Mareš, Martin Matějíček (z dorostu), Ján Niko.

Útočníci:
Vítězslav Brož, Richard Cachnín, Kevin Coufal (z dorostu), Tomáš Čachotský, Patrik Čermák, Jiří Fronk, Tomáš Harkabus, Tomáš Havránek, Filip Helt, Vladislav Houška (zkouška), Jakub Illéš, Miroslav Juda, Peter Lichanec, Jan Nevšímal (z juniorky), Hynek Peš (z dorostu), Filip Seman, Josef Skořepa, Matěj Zadražil.

Foto: Tomáš Lysý, hcdukla.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz