Český pohár ve sjezdu: Pokračujeme za týden na Špičáku

Autor: Keli, vydáno: 1.7.2021

Czech Downhill Top On Trail cup pokračuje 11.7. na Špičáku. V šumavské Železné Rudě se druhý prázdninový víkend uskuteční druhé kolo českého sjezdového poháru. Závody jsou určeny jak pro licencované, tak pro hobby jezdce bez licence a je vypsána i kategorie enduro kol.

Registrace

Pořadatel vyzývá k online registraci na každý závod Czech Downhill Top On Trail cup, a ani zde na Špičáku tomu není jinak. Přihlaš se zde. Cena za dvoudenní permanentku a startovné je 1200 Kč. Přihlášení na místě je možné, ale s navýšením o 100 Kč. Propozice ke stažení zde.

  

Struggle se na vás těší

Špičák, to je krásný bikepark se spoustou udržovaných tratí. Každoročně hostí nejen Český pohár, ale i evropský IXS pohár a rádi tu trénují a startují i přední světoví jezdci nejen ze sousedního Rakouska a Německa. Závodní sjezdová dráha Struggle s délkou 1750 metrů a 320 metry převýšením se již těší a Zdeněk Florián za pořadatele slibuje, že pro vás připravíme trať tak, aby se dalo trénovat již v pátek odpoledne. 

Vyzvednutí čísel, parkování

Registrace bude opět v tělocvičně a to již v pátek večer 18-19 hod a pak tradičně v sobotu 9-13 hod. V neděli již číslo vyzvednout NELZE. 
Na zaregistrované jezdce opět čeká malá pozornost od partnerů seriálu.  Licence není potřeba, ale pokud ji předložíte, tak získáte jeden energy dárek navíc.
Parkování je opět zdarma na parkovišti P1.  Vjezd do cílového prostoru je vyhrazen jen pro záchranáře, ubytované a na povolení ředitele závodu. 

Věcné ceny i tučné prize money 

Na jezdce čekají pěkné poháry, věcné ceny a taky tradiční finanční prémie, které jsou vždy odvozeny podle počtu startujících. Při prvním závodě v Rokytnici se rozdalo v obálkách 37 tisíc a tak věřím, že i tentokrát přijedete v hojném počtu a vychutnáte si závodní atmosféru v úvodu prázdnin. 
V neděli proběhne i prezentace firmy Canon a tak se můžete opět těšit na krásné fotky a při té příležitosti vyhlásíme i foto soutěž o nejlepší fotku a  o nejlepší fotogalerii letošního seriálu ČP.

Tak jdeme na to...

Za pořadatele Zdeněk Florián

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí