Karabec je nejlepší hráč, kterého jsem kdy viděl hrát na vlastní oči, překvapil Rodinger

Karabec je nejlepší hráč, kterého jsem kdy viděl hrát na vlastní oči, překvapil Rodinger

6:1, 8:1, 7:0. Toť výsledky posledních tří zápasů sparťanského áčka. První zmíněná kanonáda ještě padla ve 34. kole Fortuna:ligy, kdy byla soupeřem letenského "S" Zbrojovka, další dva zaznamenali svěřenci Pavla Vrby již v právě probíhající letní přípravě proti Sokolu Hostouň a Dukle.

Oba duely se týkaly také sedmnáctiletého záložníka Adama Karabce, jenž slaví v pátek 2 července plnoletost. Zatímco proti dejvickému souboru si zahrál první poločas, proti Sokolu byl na trávníku až od druhé půle a konto soupeře zatížil dvěma přesnými zásahy.

Ofenzivně laděný hráč, jenž debutoval ve Fortuna:lize loni v únoru a od té doby v ní dosáhl na 33 startů a 1079 odehraných minut, to vše s bilancí čtyř branek a dvou asistencí, v oné přípravě mimořádně zaujal zejména trenéra Sokolu Hostouň Dominika Rodingera.

Sportovní manažer v České asociaci fotbalových hráčů, jenž ve své době prošel také Bohemians Praha 1905, Teplicemi, Zemplínem Michalovce, Banskou Bystricou, Slovanem Bratislava i Slováckem, s tím, že si vyzkoušel také angažmá ve třetiligovém španělském klubu CD Badajoz, na něj pěl nečekané ódy...

"Veřejně prohlašuji, že je Adam Karabec nejlepší hráč, kterého jsem kdy viděl hrát na vlastní oči," překvapil na své sociální síti třiatřicetiletý Rodinger, jenž si mimochodem svého času pod Vítězslavem Lavičkou zachytal v neoficiálním duelu české jednadvacítky proti francouzskému Istres.

U Masopusta je to podle Trpišovského o hlavě. Teď je na svém topu, běžecky, fyzicky, fotbalově i sebedůvěrou

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sparťanské Zprávy (@spartanske.zpravy)