InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novým ředitelem Jihočeské centrály cestovního ruchu se stal Petr Soukup

První náměstek hejtmana František Talíř (vpravo) a nový ředitel Jihočeské  centrály cestovního ruchu Petr Soukup.  , Autor: Radek Šíma

První náměstek hejtmana František Talíř (vpravo) a nový ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu Petr Soukup.     Autor: Radek Šíma

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Novým ředitelem Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR) se stal Petr Soukup. Dosavadní vedoucí odboru kanceláře hejtmana krajského úřadu vystřídal Jaromíra Poláška, který k 30. červnu po šesti letech na vlastní žádost tento post opustil. Rozhodnutí rady kraje, v jejíž kompetenci je jmenování i odvolávání ředitele této krajem zřizované organizace, potvrdil ve čtvrtek 1. července hejtman Martin Kuba.


Hejtman dále uvedl, že nový ředitel JCCR byl krajskými radními schválen jednomyslně. „Petr Soukup byl pro nás logická volba. V daném prostředí se dobře orientuje a určitě to zvládne i manažersky. Díky předchozím zkušenostem, které získal na postu vedoucího odboru kanceláře hejtmana," doplnil Kuba.

František Talíř, první náměstek hejtmana, který má cestovní ruch ve své gesci, následně poděkoval odcházejícímu řediteli JCCR Jaromíru Poláškovi. „Jaromír Polášek svou prací pro centrálu a pro jižní Čechy za těch uplynulých šest let nastavil laťku opravdu vysoko a já nepochybuji o tom, že pan Soukup na ni plynule naváže," uvedl vicehejtman Talíř a vyjádřil nastupujícímu řediteli plnou podporu.

Soukup dodal, že Jihočeskou centrálu cestovního ruchu tvoří skvělý tým lidí, který pod vedením Jaromíra Poláška odvedl a odvádí obrovský kus práce. „Díky tomuto týmu se stal Jihočeský kraj opravdovým pojmem. Jako hlavní priority nyní vidím především řešení problémů s infrastrukturou a lidskými zdroji. Za velmi zajímavou výzvu pak považuji to, že současná covidová doba přináší i v tomto oboru zcela nové příležitosti," uzavřel nový ředitel centrály.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kubizace úřadu směle pokračuje.

    Vloženo 1.7.2021 14:54:51

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kde jsou roušky?

    Vloženo 1.7.2021 14:12:50

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      a podávání si ruce už je taky v dnešní době taky přežitek

      Vloženo 2.7.2021 18:56:08

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Navíc jsem nikdy neviděl nikoho, kdo by při podávání někomu jinému ruku měl tu druhou v kapse.Je vidět neznalost etikety.

        Vloženo 2.7.2021 18:59:23

        • lo 

          Reagovat

           

          Neví co se sluší.

          Vloženo 3.7.2021 07:34:47

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace