Smrt ve tmě 2 vrátí Stephena Langa do role nebezpečného slepého důchodce

1. 7. 2021 - 13:20 | Trailery | Adam Homola

Smrt ve tmě 2 vrátí Stephena Langa do role nebezpečného slepého důchodce zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

První Smrt ve tmě byla velice příjemným hororovým překvapením roku 2016 a první trailer na dvojku naznačuje, že laťka zůstane nahoře.

Do druhého dílu se opět vrací protagonista Norman Nordstrom (záporák z Avatara Stephen Lang) a zatímco v prvním dílu byl Nordstrom tak trochu záporák, ve dvojce z něj tvůrci udělají pro změnu tak trochu hrdinu.

Smrt ve tmě 2 navazuje na první díl a odehrává se několik let po jeho událostech. Nordstrom si žije ve svém samotářském klidu, jenže ho dohoní hříchy jeho minulosti. Oproti jedničce navíc nebude vyloženě lovcem – tentokrát o svůj dům přijde a bude se muset pohybovat v prostředí, které tak dokonale nezná.

Jenže soudě dle traileru se nebude mít novému prostředí problém přizpůsobit a půjde na to od lesa, například skrze kouřové granáty či využívání vody jako dalšího smyslu. Smrt ve tmě 2 může velice jednoduše spadnout do pasti hororů s mnoha pokračováními, kdy jde kvalita rychle dolů, ale doufejme, že se tvůrcům podaří ve dvojce navázat na skvělou jedničku. Minimálně první trailer naznačuje opravdu zajímavou podívanou.

Smrt ve tmě 2 půjde do kin už v srpnu.

zdroj: Sony Pictures

Zdroje: Sony Pictures Entertainment

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.