Za pár dní to bude rok, co Weiter přišel o svou životní lásku, manželku Andreu Fisherovou (†47). Zpěvačka zemřela nečekaně ve spánku poté, co o den dříve hrozivě upadla v koupelně. Příčinou smrti podle všeho byla zúžená cévka v mozku, která v noci praskla.

Weiter její odchod psychicky neustál, k tomu všemu se znovu projevily zpěvákovy dlouhodobé zdravotní potíže se žaludkem a srdcem, jež vyústily v závažné komplikace. Otto byl dokonce pět minut klinicky mrtvý, než ho zdravotníci oživili. Další měsíc strávil v nemocnici a poté nějaký čas na psychiatrické klinice.

Dnes je jeho životní situace jiná. Zdraví ho sice stále zlobí, ale potíže reguluje vhodnou léčbou a správnou funkčnost srdce mu zase hlídá voperovaný strojek o velikosti malé krabičky. A pak je tu Petra Maxinová, talentovaná zpěvačka, Ottova kolegyně a… nová láska. Weiter po měsících spekulací konečně přiznal, že jsou spolu.

„Vypadá to, že ano. Ale z takových devadesáti procent za to mohou média, tolik do nás vrtali, i když tehdy jsme na to ještě neměli ani pomyšlení,“ uvedl Weiter v rozhovoru pro slovenský portál Báječná žena s tím, že v prvopočátku si jasně stanovili pravidla spolupráce, neboť Petra byla čerstvě rozvedená a on se stále nevzpamatoval ze ztráty milované manželky.

Otto svou novou drahou polovičku popsal jako pracovitou a čestnou ženu. „Co jsme si řekli, to vždy platilo. Při práci je kreativní, že ji musím občas brzdit. Navíc je to pěkná žena, má krásné oči a stále se usmívá,“ rozplýval se nad Petrou.

VIDEO: Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou.

Video
Video se připravuje ...

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií