InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milan Nousek: Mladým klukům dáme šanci se ukázat

PÍSEK - Trenér Milan Nousek se před letní přípravou musel rozloučit s některými oporami. V týmu už nebudou pokračovat Tom Ulbrich, Antonín Presl nebo Filip Vacovský. Naopak písecký kouč naznačil, že dá příležitost odchovancům. ,,Do přípravy jsme zapojili všechny dorazové ročníky, které vycházely z dorostu. Teď už záleží jen na hráčích, jak se o místo poperou a jestli budou disponovat takovou kvalitou, aby mohli v kádru áčka zůstat,“ vysvětluje stále aktivní hráč Putimi. Posílení kádru si slibuje také od avizované spolupráce s českobudějovickým Dynamem a Táborskem. ,,Zatím k tomu všechny informace, které máme, směřují. Ale dokud se to nepotvrdí, nemůžeme si být spoluprací jistí na sto procent.“

Jak bude vypadat příprava?

Přípravu jsme začali v pondělí 21. června. Teď budeme trénovat v kuse až do mistrovského zápasu. Pauzu, kterou kluci normálně mívají, když je sezona bez problémů, už si odbyli. Tři týdny budeme trénovat každý den. Plus budou ještě nějaké vložené dopolední tréninky. Pak přejdeme na ten klasický model, který už máme zažitý. To znamená volné čtvrtky. Na soustředění se nechystáme, všechno budeme mít tady u nás. V areálu disponujeme vším, co k přípravě potřebujeme. 

Celý rozhovor s trenérem Písku Milanem Nouskem najdete v aktuálním vydání Píseckých postřehů.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace