VIDEO: Nejlepší údery 5. dne ve Wimbledonu 2021

3. 7. 2021, 09:50
Video dne 3
V pátek se ve Wimbledonu rozhodlo o první polovině osmifinalistů. Nejlepší údery dne předvedli Camila Osoriová, Ljudmila Samsonovová, Fabio Fognini, Novak Djokovič, Dan Evans a opakovaně Tunisanka Ons Džabúrová, která si užívala vítězný zápas proti bývalé šampionce Garbiñe Muguruzaové.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
jirkaS
za mně jednoznačně Jabeur smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
asi ano, ale za me Founa... :-)) jiste, Jabeur skvely beh, ale urputnost a vlastne jen vyskrabnuti z mezni polohy, Founa ma ty skvele nohy mnohem nenapadnejsi, BH uz za zady a jeste mu dal uzasnou delku, navic interakce s divaky... mne se u kouzel libi lehkost a prirozenost. Takze pekne i od holek, ale jedina se smichem a uplne prirozene si svoji savlovacku uzila Osorio navic zase i spolecne s lidmi... a ten prvni kratas z celkem jeste bomby od Amazonky chce taky tenisove srdce... :-))
Reagovat
Mr.Pink
mne se prave libil ten kratas, z jake pozice ho zahrala, a jak pises, i z takove rany. fognini pekne po federovsku, myslel jsem, ze tohle umi zahrat jen on
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist