Zavřít reklamu

Server JustWatch sestavuje pravidelné žebříčky sledovanosti obsahu v rámci VOD sítí, tedy streamovacích služeb Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, ale i Apple TV+ a dalších. Čísla jsou brána za celý týden podle popularity jednotlivých titulů nehledě na síti, ve které jsou dostupné.

Filmy 

1. Terminátor Genisys
(Hodnocení na ČSFD 64 %)

Lidé vedou odboj proti strojům, které po své vzpouře v devadesátých letech ovládly svět. V čele lidí stojí John Connor, kterému dělá zástupce Kyle Reese. I když lidé dokážou v boji proti strojům zvítězit, John Connor vysílá do minulosti Kylea, aby ochránil Connorovu budoucí matku.

2. Tiché místo
(Hodnocení na ČSFD 72 %)

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životní partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávají tři děti. Všichni jsou zatím naživu. Velmi rychle si totiž osvojili pravidla, která začala platit po Jejich příchodu na Zemi. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a každičký zvuk přiláká jejich pozornost. A jejich pozornost pro lidi znamená jistou smrt, což záhy na vlastní kůži poznají i Abbottovi.

3. Den poté
(Hodnocení na ČSFD 66 %)

Výzkumy klimatologa Jacka Halla (Dennis Quaid), naznačují, že by globální oteplování mohlo spustit prudkou a katastrofální změnu zemského klimatu. Všechno začalo, když se Hall stal svědkem odlomení ledové kry o velikosti Rhode Islandu z antarktického ledového pole. Na celé zeměkouli následovaly prudké změny počasí…

4. Krotitelé duchů
(Hodnocení na ČSFD 41 %)

Fyzičky Abby Yatesová a Erin Gilbertová jsou autorky knihy, která předpokládá existenci paranormálních jevů, jako jsou duchové. Sestavují zařízení pro studium duchů a pokračují ve vývoji technologie pro odlapení duchů a inzerují své služby jako „Krotitelé duchů“.

5. Zabiják & Bodyguard
(Hodnocení na ČSFD 75 %)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy.

6. Spider-Man: Paralelní světy
(Hodnocení na ČSFD 85 %)  

Když je po kousnutí radioaktivním pavoukem záhadně obdařen superschopnostmi, stane se z dospívajícího Milese Moralese z Brooklynu jedinečný Spider-Man. Miles si však po otevření brány do mnoha dalších paralelních světů uvědomí, že zdaleka není jediným pavoučím superhrdinou na světě. Setkává se totiž se spoustou dalších verzí sebe sama.

7. Porota
(Hodnocení na ČSFD 74 %)

Neworleanská vdova si najme právníka, chytrého a čestného Wendella Rohra (Dustin Hoffman), aby zažaloval zbrojařskou firmu, které dává vinu za smrt svého manžela. Terčem obžaloby je morálka tvrdého byznysu. Kdokoliv si může bez potíží pořídit zbraň a použít ji. Soudní proces přivádí na scénu, která se stává skutečným bitevním polem, několik klíčových osob.

8. Skautův průvodce zombie apokalypsou
(Hodnocení na ČSFD 66 %)

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou.

9. Peppermint: Anděl pomsty
(Hodnocení na ČSFD 61 %)

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne.

10. Godzilla II: Král monster
(Hodnocení na ČSFD 52 %)

Po celosvětovém úspěchu filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek uvidíme v kinech další kapitolu z filmového monstrsvěta: Godzilla II Král monster. Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly.


Seriály 

1. Stranger Things
(Hodnocení na ČSFD 91 %)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka.

2. Rick a Morty
(Hodnocení na ČSFD 91 %)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer.

3. Doktorka z Dixie
(Hodnocení na ČSFD 71 %)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař.

4. Smrtící virus
(Hodnocení na ČSFD 65 %)

Poté, co se světem začne šířit epidemie ptačí chřipky, dostane agent FBI za úkol přivést desetiletou dívku na tajné laboratorní pokusy. Po seznámení s ní však začne pochybovat o oprávněnosti svého úkolu.

5. Příběh služebnice
(Hodnocení na ČSFD 82%
) 

Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood Příběh služebnice vypráví o životě v dystopickém Gileádu, totalitní společnosti na půdě někdejších Spojených států. Republika Gileád, která se potýká s ekologickými katastrofami a ztrátou lidské plodnosti, je ovládána zvráceným fundamentalistickým režimem, který militantně volá po „návratu k tradičním hodnotám“. Jako jedna z mála žen, které jsou ještě plodné, je Offred služebnicí v rodině Velitele.

6. Solos
(Hodnocení na ČSFD 56 %)

Hvězdami obsazený seriál sleduje bytí člověka a jeho propojení s ostatními lidmi i v té nejosamělejší době.

7. Riverdale
(Hodnocení na ČSFD 72 %)

Seriál začíná ve chvíli, kdy v městečku Riverdale umře místní premiant Jason Blossom. Archie Andrews (KJ Apa) je obyčejný teenager, ale po letním neštěstí si uvědomí, že se chce stát muzikantem. Jeho otec (Luke Perry) je stavařem, nelíbí se mu synovo rozhodnutí a je rozhodnutý zjistit, co za ním stojí.

8. Přátelé
(Hodnocení na ČSFD 89%)

Ponořte se do srdcí a myslí šestice přátel žijících v New Yorku, zkoumajících úzkosti a absurdity skutečné dospělosti. Tento sofistikovaný kultovní seriál nabízí veselý pohled na randění a práci ve velkoměstě. Jak si Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross dobře uvědomují, hledání štěstí často zdánlivě přináší mnohem více otázek než odpovědí. Zatímco se snaží dosáhnout vlastního naplnění, starají se jeden o druhého v této vzrušující době, kdy je možné úplně všechno – dokud máte přátele.

9. Bosch
(hodnocení na ČSFD 84 %)

Harry Bosch. Policejní detektiv z Los Angeles. Málomluvný, tvrdý a nekompromisní samotář. Zdá se Vám toho klišé málo? Je souzen z nepřiměřeného policejního zásahu, který skončil smrtí neozbrojeného „civilisty“, kterému Bosch podstrčil zbraň. Pozůstalí po oběti Harryho neoprávněného zákroku po něm chtějí nemalé odškodné.

10. Batwoman
(hodnocení na ČSFD 38 %)

Tři roky po Batmanově záhadném zmizení zavládne v Gothamu zoufalství. Bez maskovaného bojovníka jsou gothamské policejní složky brzy přemoženy kriminálními živly, proti kterým jsou ostatní bezmocní. Na scénu vstupuje Jacob Kane se svou bezpečnostní vojenskou firmou Crows Private Security a rozmístí po městě všudypřítomné střelce a milici. Nemilosrdné přestřelky mezi gangy si před lety vyžádaly životy Jacobovy první ženy a jedné z jeho dcer. Svou přeživší dceru Kate Kaneovou proto pošle z Gothamu pryč do bezpečí. Po potupném vyloučení z vojenské školy a letech tvrdého výcviku přežití se Kate vrací domů zrovna ve chvíli, kdy se Wonderland gang zaměří na otcovu bezpečnostní firmu a unese jeho nejlepší agentku Sophii Mooreovou.

.