Jitka Schneiderová se pochlubila dcerou. Sofie Anna je kopií maminky a roste do krásné mladé dámy

Herečka Jitka Schneiderová
Herečka Jitka Schneiderová
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 7. 2021

Herečka Jitka Schneiderová (48) je maminkou krásné dcery. Z dovolené v Řecku se pochlubila snímkem s patnáctiletou Sofií Annou, která jako by mamince z oka vypadla. Vztah mezi nimi je navíc ukázkový. "S ní je život krásnější! Být mámou miluju," napsala Jitka Schneiderová na sociální síť.

V roce 2006 přivedla Jitka Schneiderová na svět dceru Sofii Annu, jejímž otcem je herec David Švehlík. Přestože rodiče spolu již nejsou, dceru vychovávají společnými silami a roste z ní krásná mladá dáma, která kdyby chtěla, má slibnou budoucnost v modelingu či herectví.

Společným snímkem z dovolené v Řecku se Schneiderová pochlubila na sociální síti a poodhalila, jaký vztah s dcerou má. "K seriózní matce mám občas daleko. Doufám, že mi to zůstane a vnoučata to ocení," napsala oblíbená herečka na Instagram.

Sofie Anna jako by slavné mamince z oka vypadla a je jasné, že je alespoň po vzhledové stránce její kopií. Přestože jí je 15, Jitku Schneiderovou pubertálním chováním netrápí. "Nechci to zakřiknout a možná mi nebude někdo věřit, ale zatím – a snad to tak zůstane – nemáme žádný problém," řekla herečka v rozhovoru pro magazín Marianne.

To, jak moc k sobě mají maminka s dcerou blízko, je vidět i na sociálních sítích, kde se na společných snímcích usmívají či objímají a Jitka Schneiderová v komentářích své dceři často vyjadřuje lásku a obdiv.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.