Myslíte si, že umíte udělat dobrý šťavnatý steak? Možná, že fígle, které vám ukáže Václav Frič, šéfkuchař a majitel restaurace Na Pekárně v Čakovičkách, vás překvapí.
Maso na steak - ideální je vysoký roštěnec. Plátek vysoký na 2 až tři prsty. Maso před pečením nekořeňte. Maso pouze namažte olejem a pečte na sucho na rozpálené pánvi 2-3 minuty z každé strany. Po upečení můžete steak dopéct na 180 °C v troubě. Před servírováním nechte steak asi 10 minut odpočinout. Další rady naleznete ve videu.
Zdroj: iHned.cz
Úvodní foto: Pixabay.com
Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce
(doba přípravy 30 min )
Vepřová jehla na grilu
(doba přípravy 45 min )
Grilované kuřecí v medové marinádě
(doba přípravy 25 min )
Vepřové uzené na grilu
(doba přípravy 20 min )
Bulharská kebapčeta na gril
(doba přípravy 1 hod )
Pikantní grilované lilky
(doba přípravy )
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena