Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jdu se zabít, napsal Lukáš: Po nešťastném mladíkovi z Jesenicka se slehla zem

Jdu se zabít, napsal Lukáš: Po nešťastném mladíkovi z Jesenicka se slehla zem
Zdroj: Policie ČR
Pátrání

Policie v pondělí večer zahájila rozsáhlou pátrací akci po pohřešovaném šestadvacetiletém Lukáši Seberovi ze Staré Červené Vody na Jesenicku. Bratrovi oznámil, že chce spáchat sebevraždu, a odešel z domova. Mladíka se zatím nepodařilo najít. Na sobě by mohl mít šedé tepláky, maskáčovou čepici a s sebou batoh zelené barvy. ČTK to dnes řekla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Rodina oznámila policii pohřešování mladíka v pondělí. "Bratrovi ve večerních hodinách napsal SMS, že se loučí se životem, a odešel neznámo kam. Policisté povolali do pátrací akce všechny síly i prostředky. S pátráním pomáhají již od večerních hodin jak profesionální, tak dobrovolní hasiči, členové horské služby, pátrací psi i psi na plošné vyhledávání, a také dobrovolníci z řad veřejnosti. Do akce byl nasazen vrtulník s termovizí," uvedla Neubauerová.

Pátrají i potápěči

Pátrací týmy opakovaně prohledaly okolí Staré Červené Vody, mladíka ale zatím nenašly. Dnes se do pátrací akce zapojili potápěči policie a hasičů, kteří prohledávají všechny vodní plochy v okolí.

Pohřešovaný mladík má obézní postavu, hnědé oči a vlnité hnědé vlasy. "Prosíme občany, kteří pohřešovaného mladíka někde viděli nebo vědí, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na linku 158," dodala Neubauerová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy