<

Trhači pořádají kemp pro nováčky. Kdo se na něm představí?

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

7. července 2021, 10:35

Ondřej Mach

Prvoligová Kadaň v úterý odhalila složení realizačního týmu, Trhači do nového ročníku půjdou pod vedením zkušeného kouče Vladimíra Růžičky. Jakou soupisku bude mít k dispozici?

O tom by mohl napovědět předkemp v Klášterci nad Ohří, který začne ve středu 7. července.

Bojovat o místo v kádru Trhačů na něm bude téměř dvacítka hokejistů. Kompletní tým Kadaně by se na ledě měl začít připravovat od konce července. 

Z maskovaných mužů se na kempu ukáže Richard Běhula, který už v kadaňském dresu působil loni. Brankářský tandem s ním vytvoří o dva roky mladší Dominik Gerstner

Po roční pauze způsobené covidem se do tréninkové zátěže vrátí obránce Miloslav Jáchym. Třicetiletý bek strávil podstatnou část své kariéry na Slovensku, naposledy hrál v Polsku. 

Ondřej Havlín a Tomáš Běhula patřili do sestavy Trhačů v minulé sezoně. Dál se jedná víceméně o mladé hráče, kteří se pod trenérem Růžičkou pokusí zabojovat o zkušenosti v profesionálním hokeji.

A co útok? I tam najdeme několik zajímavých jmen. Potenciál mají Pavel Kordule nebo Kamil Hajšman: oba se před časem osvědčili ve druhé lize a otrkávali se také o patro výš. 

Na loňské starty se v Kadani pokusí navázat útočníci Martin Berčík, Marek Konášek a Miroslav Hradecký. Ofenzivní partu doplní ještě Eric Mežnar a Libor Švec

Naopak odchovanec Ondřej Bláha by se měl zapojit pouze do tréninku – jeho kariéra totiž bude pokračovat v zámoří. 

Předkemp Kadaně v Klášterci nad Ohří

Brankáři: Richard Běhula, Dominik Gerstner.

Obránci: Miloslav Jáchym, Ondřej Havlín, Tomáš Běhula, Michal Steinocher, David Homola, Jiří Beneš, Dominik Ferbas, Radek Nerad, Filip Birhanzl.

Útočníci: Martin Berčík, Kamil Hajšman, Erik Mežnar, Pavel Kordule, Marek Konášek, Miroslav Hradecký, Libor Švec, Ondřej Bláha.

Foto: Roman Dušek, skkadan.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz